Åsa om vĂ„rens hetaste solglasögon

VÄrens hetaste solglasögon

april 26, 2021 | BĂ„gar
Hem » Blogg » solglasögon » VÄrens hetaste solglasögon

TÀnk vad ett par solglasögon kan göra för en outfit. Jag kÀnner mig alltid en aning snyggare med lite lÀppglans och ett par solglasögon. Jag tycker att de kan förvandla den mest trÄkiga outfit till att bli cool.

HÀr kommer mina tips för vÄrens hetaste solglasögon.

VÄrens hetaste solglasögon för dam:

Oliver Peoples Boudreau LA Sun
Jag Àlskar de transparenta bÄgarna med attityd. De Àr designade i LA med en coolhet som passar bÄde t-shirt och jeans men Àven till en mer dressad klÀdsel.

Tom Ford FT0613
En maffig och otroligt vÀl avvÀgd modell som passar dig som vill ha nÄgot ballt men som kÀnner att alla stora solglasögon ser ut som att de Àr ute och gÄr med dig. DÄ Àr detta din modell. Den Àr cool men inte för bred.

Bottega Veneta BV1082SK
90-talsikonerna i ny tappning. Enkla linjer med ett fantastiskt tonat glas för den som vill ha nÄgot stilrent men ÀndÄ sticka ut. Matchas perfekt med en solglasögonkedja. BÄgen finns i tvÄ olika fÀrger pÄ linsen, vilken Àr din favorit?

Chloé CH0031S
Chloés kvinnliga solglasögon Àr en riktig favorit hos vÄra kunder. Denna vÄrnyhet Àr inget undantag och de mjuka hÀrliga fÀrgerna passar vÄra skandinaviska fÀrger perfekt! Bohemchict nÀr det Àr som bÀst.

Solglasögon för herr:

Cutler-and-Gross-CG1324

Cutler and Gross CG1324
Detta Àr den perfekt avvÀgda fyrkantiga piloten. Matt svart med oerhört fina detaljer i guld. Otroligt lÀtt och lyxig design frÄn Londonbaserade Cutler&Gross. En handgjord bÄge i finaste kvalitén.

Oliver Peoples Gregory Peck Sun
Denna runda solbÄge Àr en riktig klassiker som bör finnas i varje mans garderob. VÀlj pÄ den lite mer kaxiga transparenta fÀrgen eller nÄgon av de mer klassiska bruna varianterna.

Eque.M Shooter 2
Japanskt hantverk nÀr det Àr som bÀst. Handgjorda detaljer, otroligt lÀtta och med en design som sticker ut. Passar dig som Àven vill ha slipade solglasögon i din styrka.

Bottega Veneta BV1108SA
Denna solbÄge Àr inget för den blyge och tankarna gÄr tillbaka till 70-talets stjÀrnor. Med dem hÀr solglasögonen kommer du definitivt inte gÄ obemÀrkt förbi!

Tips!

Du vet vÀl om att vi erbjuder:
✓ Fri frakt med DHL
✓ Fri hemleverans med BudBee
✓ Enkel utcheckning via Klarna
✓ Stort utbud till konkurrenskraftiga priser
✓ Serviceinriktad personal

Visa alla inlÀgg