Blogg

Höstens glasögontrender 2021

Höstens glasögontrender 2021

Höstens glasögontrender 2021 var ämnet när Åsa Aldén från Hultins Optik gästade Tv4:s nyhetsmorgon. För er som missade de båda inslagen så har vi summerat det i ett blogginlägg och nedan finns även inslagen tillgängliga.

Läs mer
Test av Zeiss Smartlife

Utvärdering av Zeiss Smartlife

Innan jag gick på semester så lämnade jag er med en cliffhanger gällande testet av Zeiss Smartlife.Det var väl på sätt och vis inte särskilt schysst men å andra sidan så behövdes det tid för att utvärdera glaset. Nu har jag haft dem över hela sommaren och verkligen bott i dem och då är det

Läs mer
Glasögonglas

Varför jag älskar färgskiftande glas

I det här inlägget så ska jag lite enkelt försöka reda ut varför jag älskar färgskiftande glas. Det är med andra ord mina högst personliga åsikter och det är så du ska läsa det här inlägget. Du som har följt bloggen sedan tidigare vet att kärt barn har många namn och någonstans har du säkert

Läs mer
David under test av glasögonglas

Dags för nytt test av glasögonglas

Då var det dags för ett nytt test av glasögonglas. Den här gången med ett nytt glas från Zeiss. Zeiss Smartlife heter glasen som ska testas. Det är ett riktigt premiumglas som anpassas efter individen och vårt ständigt uppkopplade liv.

Läs mer
Presentkort till anställda - Covid-19

Presentkort till anställda – Covid-19 regler

Visste du om att Skatteverket har infört tillfälliga regler för gåvor?
Har dina anställda kämpat extra hårt under pandemin?
Vill du ge dem en fin present inför semestern?

Läs mer
Magnus Krepper bakom kulisserna

Häng med bakom kulisserna

Visste du att vi skapar innehållet på vår hemsida själva?

Häng med oss under en dag där både personal och kunder hjälper till framför kameran.

Läs mer
Tillverkning av glasögon

Att välja rätt glas

Som kund att välja rätt glas är inte lätt och vad skiljer egentligen mellan de olika glasen?

I det här blogginlägget ger vi dig lite bra saker att tänka på inför ditt val av glasögonglas.

Läs mer
Åsa om vårens hetaste solglasögon

Vårens hetaste solglasögon

Tänk vad ett par solglasögon kan göra för en outfit. Jag känner mig alltid en aning snyggare med lite läppglans och ett par solglasögon. Jag tycker att de kan förvandla den mest tråkiga outfit till att bli cool. Här kommer mina tips för årets mest eftertraktade solglasögon.

Läs mer
Pauline - Optiker på Södermalm

Tips för att välja glasögon

Många tycker att det är svårt att välja glasögon och fastnar väldigt ofta i att de ska ”passa till allt”. Mitt tips är att tänka när du använder glasögonen. Bär du glasögon jämt så kanske det är viktigare att du känner dig riktigt fin när du går till jobbet eller träffar vänner än att de

Läs mer
Glasögontrender 2021

Glasögontrender 2021

– Vi ser tre starka trender i år.

Vi ska försöka guida lite i de starkaste glasögontrender som vi ser 2021. Den första är 90-talstrenden, med rutiga skjortor och lite mindre runda eller fyrkantiga metallbågar som matchar den stilen bäst. Tänk lite grungestil så är du på rätt väg. En annan del av 90-tals trenden är ”more is more”.

Läs mer
Fri hemleverans av glasögon

Fri hemleverans av glasögon

Genom ett nytecknat avtal med fraktföretaget BudBee kan vi nu öka vår service ytterligare och leverera hem till dörren. Sedan tidigare har vi erbjudit våra kunder som handlar online fri frakt vid köp över 1000kr. Vi känner att det här blir ytterligare ett steg i rätt riktning och något som ligger i tiden.

Läs mer
Chloé SS2021

Chloé SS2021

Sedan Gaby Aghion grundade Chloé på 50-talet så har varumärket attraherat konstnärer, artister och människor med innovativa idéer. Hon ville att modehuset skulle vara en samlingspunkt för unga kvinnliga kreatörer som gick sin egen väg och än idag finns den känslan kvar i varumärkets själ.

Läs mer