Blogg

Movemberkampanj glasögon

Movemberkampanj

Vi vill gärna vara med och stötta arbetet för mäns hälsa och vi tänker att vi kunde göra det tillsammans.
Under hela november så gäller alltså följande:

20% rabatt till dig
200kr till Movember.com

Läs mer
Glasögontrender 2023

Trender glasögon – Direkt från Paris

Trender glasögon

Det fanns såklart en oändlig variation på glasögontrender men vi kunde ändå urskilja några starka trender som lyste igenom:

Läs mer
Häng med på en plåtning på Punk Royale - Hultins Optik

Häng med på en ny plåtning

Glasögonmodet förändras och det gäller att uppdatera med nya bilder på glasögon och solglasögon, något som sker lite nu och då. Häng med oss på en ny plåtning av glasögon och solglasögon.

Läs mer
Savile Row Stealth wealth

Stealth wealth

Stilen ”Stealth wealth” har blivit allt vanligare och vi ser ofta multimiljonärer som Elon Musk och Mark Zuckerberg i ett par jeans och en enkel t-shirt. I det här blogginlägget så kommer vi att titta närmare på vilka glasögon som matchar stilen Stealth wealth.

Läs mer
Solglasögontrender 2023 på TV4 Nyhetsmorgon

Solglasögontrender 2023

Visst känner man hur kroppen bara längtar efter de sköra strålarna från vårsolen som snart börjar dyka upp allt mer. Jag är så redo att byta de tjocka jackorna mot lite tunnare och få klä mig i vårens snyggaste accessoar. Jag pratar såklart om solglasögonen!

Läs mer
Trendspaning i Munchen

Trendspaning från München

Årets optikmässa i München bjöd på en klart lysande trend…Nämligen färg, färg och färg! Nu är ju södra Europa lite bättre på att bära färg generellt än vi skandinaver men vi kunde inte undgå att se att de flesta, både stora modehus och små independent varumärken hade mycket färg i sina kollektioner. Vi kunde också

Läs mer
Glasögontrender 2022

Glasögontrender med Åsa i Nyhetsmorgon på TV4

Åsa gästade återigen TV4:s nyhetsmorgon för att prata om glasögontrender. Den här gången var det stort fokus på glasögonglasen. Glasögontrenderna finns summerade i ett blogginlägg och inslaget finns länkat i blogginlägget.

Läs mer
Tonade glas - glasögontrender 2022

Glasögontrender 2022/2023

Glasen sätter trenden Det har alltid varit fokus på bågtrender. Bågen sitter mitt i ansiktet varje dag och bör ha fokus men i år så handlar många av trenderna om glasen. Man kan förvandla en diskret eller vanlig båge till att kännas framträdande och cool bara genom att t.ex. tona glasen. Du får också en

Läs mer
solglasögonshopping

Solglasögonshopping

Då var det dags att göra sig redo för den så efterlängtade solen. I år har jag önskat mig en stor sol över hela landet merparten av sommaren. Det var när jag lyckades bryta en pepparkaka i tre delar för några månader sedan som jag fick möjlighet till den otroliga önskan. Tillförlitligheten bör således vara ganska hög.

Läs mer
Pauline-i-Celine-CL40193

Solglasögontrender 2022

Håll dig uppdaterad om solglasögontrender 2022. Färger, chunky, cat-eye eller tonade glas? Vi guidar dig i djungeln.

Läs mer
Närsynthet barn

Banbrytande behandling av barns närsynthet

Nu har det äntligen kommit ett glasögonglas som motverkar ökning av närsynthet hos barn. Hultins Optik fick genom sina erkänt kliniskt duktiga optiker vara pilotbutik när det nya glaset från Essilor Stellest kom.

Läs mer
David i nya glasögon_Moscot Lemtosh

Nya glasögon igen…

Då var det dags för ett par nya glasögon igen.Bilden som jag tog förra året på Henrik huttrandes i en rock med ett par mattsvarta Moscot Lemtosh följdes upp av en bild i lite varmare väder med samma båge. Bilderna har fått snurra många gånger på förstasidan, vilket innebär att jag byggt upp ett sug

Läs mer