Hem / Webbutik / Celine

Celine

Hultins Optik Àr en av fÄ auktoriserade ÄterförsÀljare i Sverige av Celine solglasögon och glasögon. Vi skickar Àven över hela landet om du inte har vÀgarna förbi oss pÄ Södermalm. Hör gÀrna av dig till oss om du inte hittar den fÀrg eller modell som du letar efter. Vi brukar kunna lösa det smidigt. Vi har bÄde solglasögon och glasögon frÄn Celine i butiken.

För bestÀllning av Celine hÀnvisar vi till: info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.

Visar 1–12 av 37 resultat

Antal produkter:

Celine

Kaxiga, coola med en fingertoppskÀnsla för lyx och trend sammanfattar nog Celine solglasögon och glasögon bÀst. HÀr hittar du flera av Hultinstjejernas egna favoriter.

I efterkrigstidens Paris 1945 började Celine Vipiana och hennes man Richard tillverka mÄttbestÀllda barnskor under namnet Celine. Hon Äkte sjÀlv runt i Paris med omnejd och levererade skor i parets gamla slitna bil.

1968 hade efterfrĂ„gan pĂ„ deras vĂ€lgjorda produkter vĂ€xt och man lanserade en komplett damkollektion under mottot Parisian chic, som Ă€n idag Ă€r den viktigaste inspirationen i Celine’s designsprĂ„k.

2008 tilltrĂ€dde Phoebe Philo som ny chefsdesigner för modehuset. Under hennes ledning blev Celine’s design och kvalitĂ© kĂ€nda över hela vĂ€rlden. Det var ocksĂ„ Phoebe Philo som introducerade mĂ„nga av de idag ikoniska solglasögonmodellerna som fortfarande finns i kollektionen: New Audrey, Catherine, Baby Audrey och Martha. Det sĂ€gs att namnen kommer frĂ„n de modeller som första gĂ„ngen bar dem pĂ„ Catwalken
.

Hedi Slimane, med ett förflutet som chefsdesigner för Dior Homme och Saint Laurent, tog 2018 över som chefsdesigner och introducerade 2019 den första herrkollektion i modehusets historia.

Sedan 1997 Àr modehuset helt integrerat i LVMH koncernen (Louis Vuitton Moët Hennesy).

Celine solglasögon

Celine solglasögon kÀnnetecknas av passform och kvalité. Lite större och tyngre bÄgar krÀver rÀtt balans och en mycket god passform över nÀsryggen för att sitta och kÀnnas bra. Det har Celine och det Àr ocksÄ en av anledningarna till att de Àr sÄ mÄngas favoriter. Du hittar mÄnga snygga stora svarta solglasögon i Celines kollektion men Àven trendiga cateyes.

För dig som inte vet vilka solglasögon du ska vÀlja sÄ kan vi passa pÄ att tipsa om Celine Triomphe. Triomphe-serien med solglasögon Àr vÀldigt eftersökta och försvinner ofta lika snabbt som de kommer in. Vi har ett stort lager och brukar kunna hjÀlpa till, men vÀnta inte för lÀnge.

Celine glasögon

Ett par nya Celine glasögon Àr aldrig fel. Vi har vÀldigt mÄnga i lager, till stor del för att vi sjÀlva tycker om dem sÄ mycket. Stora markerade med tonade glas för lite attityd eller ett par mer klassiskt runda? Du hittar sÀkert dina egna nya favoriter i Celines senaste kollektion.

Celine ÄterförsÀljare

Hultins Optik Àr en av fÄ auktoriserade ÄterförsÀljare i Sverige. Vi skickar Àven över hela landet om du inte har vÀgarna förbi oss pÄ Södermalm. Hör gÀrna av dig till oss om du inte hittar den fÀrg eller modell som du letar efter, vi brukar kunna lösa det smidigt. Vi har bÄde solglasögon och glasögon i butiken.

För bestÀllning hÀnvisar vi till: info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.