Frank and Lucie

Frank and Lucie är ett familjeföretag som tillverkar läsglasögon med stil. Allt började med att Lucie bad Frank designa ett par läsglasögon till henne. I samma veva blev det även några till honom själv och på den vägen är det.

Visar alla 6 resultat

Antal produkter:

Frank and Lucie

Frank and Lucie läsglasögon är ett välkänt och populärt varumärke inom optikbranschen. Företaget grundades 2014 av optikerparet Frank och Lucie, som ville skapa en kollektion av högkvalitativa läsglasögon med stilrena och moderna designelement. Genom att kombinera deras expertkunskap inom optik och mode skapade de en unik kollektion som snabbt blev populär bland kunderna.

Frank and Lucie läsglasögon

Frank and Lucie läsglasögon är tillverkade av högkvalitativt acetatmaterial, vilket ger dem en hög hållbarhet samtidigt som de är lätta att bära. Varje par läsglasögon är noggrant designade för att passa olika ansiktsformer och stilar. Kollektionen inkluderar ett brett utbud av färger och mönster, från klassiskt svart till mer djärva och färgglada alternativ.

Styrkor

Vi har alltid ett stort antal i lager och det finns många färger och modeller att välja på. När det gäller styrkor så finns de i ett urval från +1 till +3. Om du skulle behöva högre styrkor än +3 i dina läsglasögon så rekommenderar vi ett besök så att vi kan hitta den bästa lösningen för dig. Det går alltid att skräddarsy läsglasögon.

Hög kvalitet och trendig design

Det unika med Frank and Lucie är att de kombinerar hög kvalitet med en modern och trendig design. Detta har gjort att de har blivit en populär produkt. Läsglasögon behöver inte var något som ser tråkigt ut.

Företaget har även ett starkt fokus på miljövänlighet och hållbarhet, vilket gör att de lämpar sig väl för den miljömedvetna konsumenten.

Bågarna finns både online och i vår fysiska butik.