Nirvan Javan

Som första butik i Sverige så har vi glädjen att kunna erbjuda exklusiva glasögon och solglasögon från Nirvan Javan. Kvalité och materialval är av yttersta klass. Stort fokus har även lagts på passformen vilket gör att bågarna sitter väldigt skönt och en större markerad båge upplevs inte som stor och tung. Bågarna är designade av en optiker vilket märks väldigt väl. Kom gärna in till oss och prova en båge, du kommer inte att bli besviken!

Visar 1–12 av 20 resultat

Antal produkter:

Nirvan Javan

Bakom varumärket NIRVAN JAVAN står en designer och utbildad optiker med persisk bakgrund med samma namn.

Redan från ung ålder visade sig hans kreativa talang tydligt och han utvecklade sin egen unika stil. Hans estetiska känsla kännetecknas av rena linjer, raffinerad elegans och en outtröttlig strävan efter perfektion och purism.

Kärnan i NIRVAN JAVAN är en kosmopolitisk världsåskådning som omfamnar mångfald och öppenhet för olika kulturer. Denna filosofi inspirerade designern att skapa sin egen tolkning av världen, vilket ledde till grundandet av varumärket. Varje design från varumärket är en inbjudan att se världen genom egna ögon och uppskatta dess skönhet och komplexitet.

NIRVAN JAVAN-ateljén, belägen i Zürich, är en plats fylld av passion och omsorg om detaljer. Här arbetar designern och hans team oavbrutet med att skapa nya designs som återspeglar varumärkets ethos av fusion, hantverk och elegans. Från designkoncept till utförande övervägs varje steg noggrant för att säkerställa att det färdiga produkten uppfyller varumärkets höga standarder för kvalitet och estetik.

NIRVAN JAVAN tror inte på att lyx ska komma på bekostnad av etik och hållbarhet. Därför strävar de efter att materialen kommer på ett etiskt sätt och använder hållbara produktionsmetoder. Varumärket är också engagerat i att främja inkludering och mångfald, vilket tydligt framgår  av designen som tilltalar en bred publik.

Att designern själv är utbildad optiker märks tydligt då passformen är otroligt bra och bågarna är lätta att tillpassa. Ett varumärke som ligger helt rätt i tiden med aktuella trender.

Upplev fusionen av kulturer, hantverk och elegans med NIRVAN JAVAN.