Hultins OptikHultins optik

Fråga Optikern

Fråga Optikern

    Fråga optikern

    Hultins Optik har en historia sedan 1939. Riktigt så länge är det ingen optiker som har jobbat men tillsammans har vi många år inom yrket vilket innebär att vi har hunnit att samla på oss mängder med kunskap och erfarenheter kring glasögon, linser, solglasögon samt ögonhälsa. 

    Menyfliken ”Fråga Optikern” är vårt försök att dela en del av den informationen med dig. Undermenyn är uppdelad på olika områden för att göra det enklare och mer hanterbart för dig, då vår förhoppning är att hela tiden kunna utöka med nya intressanta artiklar. I bloggen kommer du även att hitta kortare artiklar kring mode, glasögon, linser, solglasögon och ögonhälsa.

    Om du inte hittar information kring vad just du söker är du välkommen att använda vårt formulär här på fråga optikern nedan så ska vi försöka svara så fort som möjligt. Vem vet, det kanske även leder till en ny artikel. Du är självklart alltid välkommen att slå en signal till oss i butiken eller skicka ett mail om du har en fråga som kräver ett snabbt svar.