Tom Ford

Tom Ford fortsätter att leverera kollektion efter kollektion med enorm träffsäkerhet. Här kan de flesta hitta sina nya favoriter bland glasögon och solglasögon.

Visar 1–12 av 41 resultat

Antal produkter:

Tom Ford

Utforska vårt exklusiva utbud av Tom Ford glasögon och solglasögon. Efter vårt första möte med Tom Ford i Paris 2005 har hans inflytelserika kollektion varit en oumbärlig del av vår butik, tillgänglig för bekväm onlinebeställning och leverans över hela landet. Vi erbjuder fri frakt och även hemleverans där det är möjligt.

Tom Ford-bågar – Det karaktäristiska ”T”-märket

Varje par Tom Ford-glasögon bär det karaktäristiska ”T”-märket, en symbol för sofistikerad stil och en subtil touch av modernitet. Upptäck vår breda kollektion som passar både damer och herrar, unga som gamla, och låt dig förtrollas av klassisk design med en hint av Upper East Side New York-känsla. Vare sig du väljer en klassisk aviator-modell eller en djärv, modern design, kan du vara säker på att ditt val är både stilrent och funktionellt

Tom Ford – En designikon med imponerande historia

Tom Ford själv har en mäktig CV då han på 90-talet flyttade till Milano och började som designer på Guccis damavdelning. Han tog senare över som designchef och därefter även som Creative Director på Gucci.

För dig som är modeintresserad så kan vi rekommendera filmen ”House of Gucci” som är regisserad av Ridley Scott. Reeve Carney spelar då en ung Tom Ford som gör sitt intåg i modebranschen.

Efter Gucci så hann han även med att jobba som Creative Director hos modehuset YSL, innan det var dags att skapa sitt egna varumärke.

Tom Fords passion för mode har skapat flera eftertraktade kollektioner av glasögon och solglasögon.

Mångsidigt sortiment – Från klassiska bågar till ikoniska wayfarers

Det är inte helt otroligt att du har sett Daniel Craig som James Bond i exempelvis filmen Spectre. James Bond är självklart inte den enda som klär bra i bågar från Tom Ford. Det kommer du också att göra!

Vårt imponerande lager omfattar allt från nyheter, klassiska bågar för damer och herrar till pilotglasögon i metall och stora acetat-oversize-bågar. Utforska de senaste trenderna med runda, ovala och cat eye-designs. Upptäck även den ikoniska Wayfarer-modellen som ger en subtil nick till 60-talets inspirerande mode.

Shiny black och Dark Havana är två vanligt förekommande färger i kollektionen, klassiska och stilfulla. Utöver det så finns det mängder med mer tillfälliga och trendiga färger. Varför inte en transparent färg som ex. Shiny Light Brown?

Det finns ett många populära modeller av Tom Ford och det är enkelt att hitta en modell som passar din ansiktsform.

Tom Ford – Glasögon

I glasögonkollektionen så är det många som hittar sina nya favoriter. Här hittar du modeller som sticker ut lite lagom. Klassiska men med en touch. Vi har ett stort utbud av olika premiumglas och hjälper dig med glasögonglas i din styrka men det går självklart även bra att endast beställa bågen.

Vi kan hjälpa dig med fotokromatiska glas (färgskiftande), på så sätt kan du använda dina glasögon även som solglasögon. Tänk i så fall även på att välja en modell som passar som solglasögon.

Om du är ute efter tonade glas eller färgade glas i dina nya bågar så har vi ett ordentligt urval av färger att välja mellan. Du kan enkelt lägga till det i din onlinebeställning när du lägger till glas.

Tom Ford – Solglasögon

När det gäller solglasögon så finns det mycket snyggt att välja på. Ett tips är att ta ut svängarna lite mer när det gäller solglasögon även om det aldrig är fel med ett par stora svarta klassiska solglasögon. Hos oss hittar du solglasögon både för dam och herr.

Vi har egen verkstad och kan även hjälpa dig med slipade solglasögon i din styrka. Då har du även möjlighet att välja färg på glaset. På så sätt så kan du även få ett par solglasögon som blir mer unika och som dessutom korrigerar ditt synfel på samma gång. Flera av Tom Fords solglasögonmodeller finns med polariserande glas. Det brukar uppskattas av de som ofta är ute på havet.

Besök Hultins Optik

Besök vår butik och upplev Tom Fords underbara bågar personligen. Vi står redo att vägleda dig genom det imponerande sortimentet. Om du inte har möjlighet att besöka oss personligen så erbjuder vi även ett virtuellt provrum, perfekt för att prova ut din nya stil.

Vi hoppas att vi får hjälp dig nästa gång det är dags för nya glasögon eller solglasögon.