Oliver Peoples

Hos Hultins Optik hittar du ett stort utbud av glasögon och solglasögon frÄn Oliver Peoples. BÄgarna Àr stilrena klassiker som hÄller över tid.

Passa Àven pÄ att prova bÄgarna i vÄrt virtuella provrum.

Visar 1–12 av 29 resultat

Antal produkter:

Oliver Peoples

VarumÀrket Oliver Peoples föddes för över 30 Är sedan i hjÀrtat av West Hollywood i LA. Grundaren Larry Leight insprirerades av stadens mode, film, konst och musik.

Sedan första kollektionen har Oliver Peoples brunnit för det genuina hantverket med öga för detaljer. BÄgarna görs för hand i Italien och Japan, i de finaste materialen.

Deras modeller Ă€r döpta efter kĂ€nda ansikten som gjort avtryck med sin personliga stil. Exempel Ă€r Gregory Peck och Cary Grant. Glasögonen som inte flaggar med stora logotyper har synts pĂ„ mĂ€ngder av kĂ€ndisar bĂ„de privat och i filmer. En av de mest framtrĂ€dande Ă€r American Psycho dĂ€r skĂ„despelaren Christian Bale spelar karaktĂ€ren Patrick Bateman. Christian Bale bĂ€r dĂ„ modellen O’malley som finns i flertalet olika fĂ€rger och Ă€r en av Oliver Peoples mest populĂ€ra modeller.

Oliver Peoples fortsÀtter Àn idag att tillverka vÀl avvÀgda passformer som gör att deras modeller kÀnns naturliga och sköna att bÀra över tid. HÀr hittar du med andra ord riktiga klassiker.

Hultins Optik har ett stort utbud av bÄde solglasögon och glasögon frÄn Oliver Peoples. BÄgarna gÄr bra att köpa online men du Àr sjÀlvklart Àven vÀlkommen in i vÄr butik pÄ Södermalm i Stockholm.

Passa Àven pÄ att prova bÄgarna i vÄrt virtuella provrum.