glasögonHultins Optik

Fri frakt av glasögon

Vi erbjuder fri frakt av glasögon och solglasögon vid köp över 1000kr. Våra fraktleverantörer är BudBee och DHL.

Beroende på vart i landet som du bor har du olika fraktmöjligheter att välja på. Vi erbjuder alltid fri hemleverans i de fall BudBee kan hjälpa oss att leverera paketet. I annat fall så levererar DHL till ett utlämningsställe nära dig.

Hultins Optik - butiken

Vår service

Vi strävar alltid efter att hålla en väldigt hög servicenivå så att du som kund ska bli nöjd. En del i det ledet är att kunna erbjuda fri frakt av glasögon och solglasögon vid köp över 1000kr. Vi hoppas att du som kund uppskattar det.

Vi skulle självklart vilja ha möjligheten att erbjuda fri frakt över hela landet men än så länge så har vi inte kunnat hitta någon partner som kan hjälpa oss med det på ett bra sätt. Vartefter BudBee utökar med fler orter så blir det automatiskt tillgängliga för dig som kund vid utcheckning.

Beroende på vart i landet du bor kommer du alltså att kunna få olika valmöjligheter av frakt vid utcheckning i webshoppen. Finns inte hemleverans som ett valbart alternativ så beror det alltså på att BudBee inte levererar hem till den aktuella adress.

Om du har några funderingar eller om det är något som vi kan hjälpa dig med så är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hultins Optik
Mail: info@hultinsoptik.se
Telefon: 08-642 23 22

Våra fraktleverantörer

BudBee

BudBee kundtjänst
För att komma i kontakt med BudBees kundtjänst rekommenderar vi nedanstående länk:

BedBee kundtjänst

DHL frakt

DHL
För att komma i kontakt med DHLs kundtjänst rekommenderar vi nedanstående länk:

DHL kundtjänst