Out Of

Nu hittar du innovativa Out Of hos oss på Hultins Optik. För dig som letar efter en premiumbåge inom sportsegmentet.

Visar alla 4 resultat

Antal produkter:

Upptäck överlägsen prestanda med Out Of Sportglasögon

Letar du efter den perfekta partnern för dina sportaktiviteter? Då behöver du inte leta längre än Out Of sportglasögon! Med sin banbrytande teknik och stilrena design är Out Of den ultimata följeslagaren för alla dina äventyr.

Out Of är ett märke i premiumsegmentet och du hittar bågar med både fotokromatiska och polariserande linser från Zeiss. Out Of är väldigt nytänkande och har bl.a. tagit fram en av marknadens lättaste bågar på endast 16,8g. Man har även tagit fram en lins som ändrar toning på 0,09s, perfekt för dig som ex. cyklar MTB i skogen.

Out Of Piuma

Marknadens lättaste båge med en vikt på endast 16,8gram, där man tagit hjälp av kolfiber för att komma ner i vikt. Glas från Zeiss som både är polariserande och fotokromatiska. Välj den här bågen om du vill ha en otroligt lätt och skön båge med fotokromatiska glas.

Out Of Rams

Rams är även den en otroligt lätt båge med endast 21,6gram i vikt. Även Rams har riktigt bra glas från Zeiss och bra passform för dig som tänkt att använda dem tillsammans med hjälm. Vill du ha polariserande fotokromatiska linser så rekommenderar vi Piuma.

Out Of Bot

Om du är ute efter det värsta, så är det den här bågen som du bör spana in. Glasen i Bot skiftar mellan mörkt och ljust på endast 0,09 sekunder. Perfekt för dig som exempelvis cyklar snabbt mellan mörka och ljusa partier. 29,5gram väger bågen så även Bot är en otroligt lätt och skön modell att bära.

Vilken modell passar dig bäst?