glasögonglasGlasögonglas

Prislista för glasögonglas

För att du som kund ska få en överskådlig bild över vad glasögonglasen kommer att kosta så har vi satt samman en prislista för glasögonglas och aktuella tillval.

Prislista

Välj typ av glas för att se aktuell prislista för glasögonglas:
Specialglas
Progressiva glas
Enkelslipade glas

  1. Enkelslipade glas: Enkelslipade glas är ett utmärkt val för dem som behöver korrigera synen på ett avstånd, antingen för nära eller långt.
  2. Progressiva glas: För dig som behöver korrigera synen på olika avstånd, erbjuder vi progressiva glas. På så sätt har vi möjlighet att korrigera synen både på nära och på långt håll.
  3. Specialglas: För dig som ex. arbetar mycket framför en dator eller känner att det börjar bli lite jobbigt att se på mobilen. Kan ibland vara ett första steg mot progressiva glas.

Vår prislista för glasögonglas tar upp de vanligaste glasögonglasen och självklart så har vi även möjlighet att korrigera synfel med exempelvis prismaglas. Din optiker kommer i så fall att hjälpa dig att ta fram det bästa alternativet för dig.

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda lösningar som inte kompromissar med kvaliteten, då vi vet hur viktigt det är att ta hand om synen. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta de perfekta glasögonglasen för din syn!