Moscot

NĂ€r Hultins Optik firade 80Ă„r var Moscot med och firade genom att tillverka en vĂ€ldigt limiterad jubileumskollektion Ă„t Hultins Optik. 4 modeller och 10 exemplar av varje bĂ„ge, ”One family business to another”. Är det Moscot du söker Ă€r det med andra ord hĂ€r du ska leta.

VÄr resa med Moscot började för mÄnga Är sedan pÄ en mÀssa i Milano. Idag har vi alltid ett vÀlfyllt lager av bÄde solglasögon och optiska bÄgar.

Moscots egna resa började betydligt tidigare Ă€n sĂ„. År 1899 anlĂ€nde grundaren Hyman Moscot som emigrant till Ellis Island. Hyman började sĂ€lja glasögon frĂ„n en liten vagn som idag kan ses i mĂ€rkets logo och 1915 grundades företaget. Det Ă€r fortfarande familjeĂ€gt, av femte generationen Moscot. Huvudkontoret finns kvar pĂ„ Lower East Side i New York. För den som har vĂ€garna förbi det stora Ă€pplet rekommenderar vi sjĂ€lvklart ett besök. 

De har lanserat flera legendariska modeller dÀr Lemtosh och Miltzen Àr tvÄ. MÀrket har burits av en mÀngd superkÀndisar sÄsom Johnny Depp, Tom Hanks, Daniel Craig, Andy Warhol, Lady GaGa, Selena Gomez samt mÄnga fler.

För bestÀllning av Moscot hÀnvisar vi till: info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.

Visar 1–12 av 45 resultat

Antal produkter: