Hem / Webbutik / Moscot

Moscot

Letar du efter Moscot glasögon eller solglasögon?
I sÄ fall har du hittat rÀtt, vi har förmodligen Sveriges största utbud och lager.

För bestÀllning av Moscot hÀnvisar vi till: info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.

Visar 1–12 av 57 resultat

Antal produkter:

Moscot

Moscot Ă€r ett varumĂ€rke som ligger oss varmt om hjĂ€rtat. NĂ€r Hultins Optik firade 80Ă„r var de med och firade genom att tillverka en vĂ€ldigt limiterad jubileumskollektion Ă„t Hultins Optik. 4 modeller och 10 exemplar av varje bĂ„ge, ”One family business to another”.

VĂ„r resa med Moscot började för mĂ„nga Ă„r sedan pĂ„ en mĂ€ssa i Milano. Idag har vi ett enormt lager av bĂ„de solglasögon och glasögon. Är det Moscot glasögon och solglasögon du söker efter Ă€r det med andra ord hĂ€r du ska leta.

Moscots egna resa började betydligt tidigare Ă€n sĂ„. År 1899 anlĂ€nde grundaren Hyman Moscot som emigrant till Ellis Island. Hyman började sĂ€lja glasögon frĂ„n en liten vagn som idag kan ses i mĂ€rkets logo och 1915 grundades företaget. Det Ă€r fortfarande familjeĂ€gt, av femte generationen. Huvudkontoret finns kvar pĂ„ Lower East Side i New York. För den som har vĂ€garna förbi det stora Ă€pplet rekommenderar vi sjĂ€lvklart ett besök.

De har lanserat flera legendariska modeller dÀr Lemtosh och Miltzen Àr tvÄ. MÀrket har burits av en mÀngd superkÀndisar sÄsom Johnny Depp, Tom Hanks, Daniel Craig, Andy Warhol, Lady GaGa, Selena Gomez samt mÄnga fler.

Moscot glasögon

Moscot glasögon Àr favoriter för mÄnga och anledningarna Àr flera. Det Àr ett bra hantverk, tillverkade för hand och hÄller hög kvalitet. I kollektionen sÄ finns det mÄnga tidlösa klassiker som Lemtosh, Miltzen och Zolman. Utöver det sÄ har man under Ären Àven kompletterat med nyare modeller som exempelvis Dahven, Bjorn och Rizik.

MÄnga av klassikerna finns i flera storlekar vilket gör att du kan fÄ en modell i en storlek som passar just dig. Det gör att de sitter skönt och ser bra ut. Att sÀtta i tonade glas eller fotokromatiska glas brukar ofta passa vÀldigt bra i bÄgarna, vi hjÀlper dig gÀrna att hitta en snygg fÀrg. Moscot Clip-on finns Àven om du vÀljer klara glas men vid soliga tillfÀllen vill slippa bli blÀndad.

Moscot solglasögon

Moscot solglasögon finns i vÀldigt mÄnga modeller och för klassikerna ex. Lemtosh Sun och Miltzen Sun sÄ finns det ofta flera storlekar att vÀlja mellan. Det finns Àven mÄnga nyare modeller som vi gÀrna rekommenderar nÀr det gÀller solglasögon. Passa pÄ att spana in exempelvis Dahven Sun, Sheister Sun och Shindig Sun.

Oavsett vilken modell av solglasögon som du vÀljer sÄ har vi möjlighet att hjÀlpa dig med slipade solglas i din egen styrka. DÄ har du Àven möjlighet att sjÀlv vÀlja fÀrg pÄ glasen. Ta kontakt med oss sÄ hjÀlper vi dig.

Moscot ÄterförsÀljare

Hultins Optik Àr en av de största auktoriserade ÄterförsÀljarna i Sverige och Norden. Vi skickar Àven över hela landet om du inte har vÀgarna förbi oss pÄ Södermalm. Hör gÀrna av dig till oss om du inte hittar den fÀrg eller modell som du letar efter, vi brukar kunna lösa det smidigt. Vi har bÄde solglasögon och glasögon i butiken.

För bestÀllning hÀnvisar vi till: info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.