glasögonHultins Optik

Våra kunder

Vi har så många underbara och härliga kunder. Kunder som gör det roligt för oss gå till jobbet. Kunder som gör det värt att gå den där extra milen.

”Vi vill att våra kunder ska vara snyggast”

Elsi myntade uttrycket för många år sedan. Det kan låta kaxigt och ytligt men för oss ligger det mycket i det. Det innebär att vi behöver vara väldigt duktiga på inköp, på att guida dig rätt i djungeln av alla modeller. Vi är också ärliga med om vi vet att något inte kommer att bli bra. För oss handlar det inte om att ”sälja en extra båge”, för oss handlar det om att du ska bli nöjd. Då vet vi att du kommer tillbaka och med mer än 80 år i samma lokal är det något som är viktigt för oss.

Andreas Lundstedt - Hultins Optiks kunder

Andreas Lundstedt, artist

Varför är du kund hos Hultins Optik?
För att jag tycker dom är bäst och så är det bara. Jag vet detta för jag har harvat runt hos många olika optiker genom åren och inget slår Hultins Optik. Det är inte en jättestor butik men den är full av snygga glasögon med proffsig och kunnig personal.
 
Vad gillar du med Hultins Optik?
När man kommer in på Hultins så känner man sig alltid välkommen. Det finns en familjär energi och värme hos personalen som inte går att ta på men den känns väldigt väl. Det är aldrig stressigt utan dom låter en ”vel-Pelle” som jag alltid ta god tid på mig att välja mellan alla snygga glasögonbågar. Om jag fortfarande inte kan bestämma mig för vilken båge jag ska välja så steppar dom in med sin kunskap och expertis.
 
Skulle du rekommendera Hultins Optik?
JA. Jag rekommenderar alla mina vänner att gå till Hultins Optik.
Daniel-Mitsogiannis-Hultins-Optik-kunder

Daniel Mitsogiannis, artist

Varför är du kund hos Hultins Optik?
För att expertisen är så grym! Jag har det lite struligt med synen överlag fram och tillbaka men har aldrig varit hos en optiker som ger mig så bra svar på allt och verkligen vill att jag ska få de bästa lösningarna för mig och mitt arbete. Samtidigt har de verkligen bra smak och hjälper mig att hitta supersnygga bågar som passar mig.
 
Vad gillar du med Hultins Optik?
Att de får mig att se grymt snygg ut i glasögon, såklart! Samtidigt får man som kund en lyxig och avslappnad service inne i butiken med värme och glada skratt. Jag gillar också att utbudet är så brett bland bågar. Men viktigast är ju alltid att optikern är kunnig. Det känns på Hultins.
 
Skulle du rekommendera Hultins Optik?
Jag rekommenderar verkligen Hultins till alla jag känner. Fantastiskt bemötande och en härlig atmosfär väntar dig som besöker dem.
Joel T Våra kunder

Joel Touma, kirurg

Varför är du kund hos Hultins Optik?
Enkelt, för de har stenkoll! Såväl som allt inom optometri, men också estetiken som ett par schyssta brillor kan innebära. Funktionalitet och individualiserad stil under ett tak, det ena behöver verkligen inte utesluta det andra. Kunskapen på Hultins i alla plan är gedigen och betryggande. 

Vad gillar du med Hultins Optik?
Själen! Den uttrycker sig i all personal. Stället har funnits sen -30 talet, historian är bevarad i en uppgraderad och tidsriktig tappning. Sen älskar jag deras intuitiva förmåga att se vad som passar just dig – slår aldrig fel. 

Skulle du rekommendera Hultins Optik?
Utan tvekan! Har själv varit kund där i 18 år, det är liksom ”husoptikern” 

Cattis Aronsson i Chloé - våra kunder

Cattis Aronsson, stylist

Varför är du kund hos Hultins Optik?
De är otroligt trendsäkra och väldigt duktiga på att plocka ut de bästa bågarna. Det är något som jag uppskattar både i mitt jobb som stylist men självklart även privat.

Vad gillar du med Hultins Optik?
Servicen och att man alltid känner sig välkommen. Det känns som en liten familj.
Skulle du rekommendera Hultins Optik?
För mig finns det inga andra alternativ och jag rekommenderar Hultins till alla som jag känner.

Magnus Krepper i Eque.M

Magnus Krepper, skådespelare

Varför är du kund hos Hultins Optik?
Att handla glasögon eller ta hand om sina ögon handlar för mig om trygghet och det är något jag får hos Hultins Optik.
Vad gillar du med Hultins Optik?
Ett varmt och underbart mottagande från personalen, så som man vill att det ska vara. Man bygger upp en personlig kontakt
med de anställda som gör att man känner sig sedd. Dessutom har personalen en enorm yrkesmässig kompetens, som är så viktigt när det gäller ens ögon.
Skulle du rekommendera Hultins Optik?
För mig finns ingen tvekan när det gäller att rekommendera Hultins Optik. Man blir glad av att gå till Hultins Optik.

Det här säger våra kunder om oss – #Hultinsoptik


Omdömen från Google

4.9
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
41 recensioner