Ahlem

Med glasögonbågar i palladium och äkta guld är Ahlem verkligen ett märke som står för riktig lyx. Bågarna som är handgjorda, tillverkas i små upplagor och är ett väldigt fint hantverk med fantastiska detaljer. Hos oss på Hultins Optik hittar du både glasögon och solglasögon från Ahlem.

Visar 1–12 av 21 resultat

Antal produkter:

Ahlem – Elegansens Mästare inom eyewear

Dyk in i exklusiva Ahlem, det lyxiga eyewear-varumärket som såg dagens ljus i Los Angeles 2014. Varumärket är skapat av den talangfulla designern Ahlem Manai-Platt från Paris. Ahlem är ett franskt varumärke som förkroppsligar elegans och högsta kvalitet.

Inspirerande ursprung i Paris

Ahlem Manai-Platt skapade sitt första koncept efter en inspirerande diskussion på ett café i Paris. Det ledde till skisser i hennes anteckningsbok och den första kollektionen av nio handgjorda bågar i växtbaserad acetat. AHLEM föddes med en tydlig vision som fortfarande genomsyrar varumärket idag.

Tidlös Design, Globalt Inflytande

Med butiker i Paris, New York, Los Angeles och San Francisco har AHLEM etablerat sig som ett varumärke vars organiska former och eleganta geometrier går bortom trender. Företagets estetik är inspirerad av både Kaliforniens avslappnade livsstil och Frankrikes elegans och glamour. Bågarna har fått sina namn efter en stadsdel, tågstation eller plats i Paris. Ett märke för dig som är ute efter något unikt, något som inte ”alla andra har”. Vi som stolta återförsäljare är glada att erbjuda dig denna överlägsna kvalitet och tidlösa design som alltid förblir relevant.

Hållbarhet och kvalitet i fokus

Bågarna är gjorda i material från de mest ansedda och hållbara leverantörerna på marknaden. Från växtbaserad acetat till icke-giftigt titan och återvinningsbara, miljövänliga linser. Engagemanget för miljövänliga råvaror skapar de bästa och mest hållbara produkterna.

Exceptionellt hantverk

Varje par glasögon är handgjorda av erfarna hantverkare, vilket garanterar att varje detalj är noggrant utformad och tillverkad. Exempelvis så skär man ut acetatbågarna för hand, vilket skapar en unik touch för varje båge.

Utforska Ahlem hos Hultins Optik

Utforska vårt sortiment av Ahlem glasögon och Ahlem solglasögon. Företaget grundades med en vision att skapa glasögon som skulle vara tidlösa och som skulle kunna bäras av alla. Ahlems sortiment omfattar en rad olika stilar och färger, så det finns något för alla smaker. Oavsett om du letar efter en enkel och elegant stil eller en mer uttrycksfull design, kommer du garanterat att hitta något som passar dig.

Så om du letar efter glasögon eller solglasögon av högsta kvalitet som garanterat kommer att hålla i många år framöver, är Ahlem ett varumärke som du definitivt bör överväga. Dessutom kan du vara stolt över att bära ett par glasögon som är tillverkade med omsorg och kärlek.