Hem / Webbutik / Chloé

Chloé

Rockiga men kvinnliga, coola men flärdfulla. Med en Chloébåge kan det aldrig bli fel. Det är inte någon slump att nästan alla som jobbar på Hultins Optik har en båge från Chloé.

Visar 1–12 av 41 resultat

Antal produkter:

Chloé

Det franska modehuset, Chloé, grundades 1952 av fransk-egyptiska modeskaparen Gaby Aghion. Gaby tyckte inte att hennes eget namn passade som namn på ett företag som designar och tillverkar lyxprodukter, så hon lånade namnet från en väninna. Innan Gaby grundade Chloé fanns det inga modehus som tillverkade färdigsydda kläder i lyxsegmentet (prêt-à-porter) utan endast efter måttbeställning (haute couture). Gaby drev företaget ända fram till 1985 då det köptes av Alfred Dunhill Ltd. Numera ägs det av Richemont. Flera väldigt kända och inflytelserika formgivare har varit del i Chloés framgång genom åren. Några exempel är Phoebe Philo, Karl Lagerfeld och Stella McCartney.

En av Chloés mest populära produktlinjer är dess glasögon och solglasögon. Dessa glasögon är kända för att kombinera en tidlös estetik med moderna detaljer, vilket gör dem till ett favoritval för modekännare över hela världen.

Chloé glasögon och solglasögon finns i en rad olika stilar och färger för att passa varje persons unika smak och stil. Oavsett om du letar efter en klassisk look eller något mer avantgarde, har Chloé definitivt en stil som passar dig.

Idag fortsätter Chloé att vara en av de mest inflytelserika modehusen i världen. Med sin unika syn på mode och skönhet, är Chloé ett varumärke som är synonymt med klassisk elegans och modern stil. Och med sina högkvalitativa glasögon och solglasögon, kan du vara säker på att du alltid ser fantastisk ut och känner dig bekväm när du bär Chloé.

Hultins Optik är en av få utvalda butiker som får sälja Chloé solglasögon och glasögon. Har du vägarna förbi så är du varmt välkommen in att prova ut din favorit, om inte så går det även bra att beställa från oss.

Passa även på att prova några av bågarna i vårt virtuella provrum.