Bottega Veneta

Hos Hultins Optik hittar du både glasögon och solglasögon från Bottega Veneta. Herrmodellerna är kaxiga men ändå lyxiga. Dammodellerna finns som både runda feminina och maffiga statementpieces.

Visar alla 10 resultat

Antal produkter:

Bottega Veneta

2018 rekryterades det unga stjärnskottet Daniel Lee som ny chefsdesigner till Bottega Veneta. Han har en rad kända varumärken bakom sig men kommer senast från Celine. Där var han en stor del av Celines enorma succé. Nu har han lyft varumärket till nya nivåer.

Herrmodellerna är kaxiga men ändå lyxiga. Dammodellerna finns som både runda feminina och maffiga statementpieces.

Företagets historia går bakåt i tiden till 1966 och namnet kommer från ”affären i venedig”. Företaget började tillverka fina lädergods och utvecklade sin unika flätning av läder som kallas för intrecciato. Endast en person och dessutom samma person får än idag endast fläta t.ex. en väska för att flätningen ska bli likadan och lika hård så att väskan får samma unika utseende.

Glasögonfodralen har samma utseende som väskorna med det flätade och blir i sig som en liten accessoar.

Idag är Bottega Veneta ett globalt varumärke som har en stark närvaro i modevärlden. Med en historia av kreativitet, innovation och högsta kvalitet, fortsätter de att erbjuda en rad exklusiva och eftertraktade produkter, inklusive glasögon och solglasögon. Om du letar efter ett par glasögon med både stil och kvalitet, kan Bottega Veneta vara det perfekta valet för dig.