Bottega Veneta

Med Daniel Lee som chefsdesigner (tidigare på Celine) har Bottega Veneta nått nya nivåer och vi tycker att kollektionen av glasögon och solglasögon är en av de bästa på marknaden just nu.

Visar 1–12 av 27 resultat

Antal produkter:

Bottega Veneta

Bottega Veneta känns som en av de mest lysande stjärnorna på fashionhimlen just nu. 2018 rekryterades det unga stjärnskottet Daniel Lee som ny chefsdesigner. Han har en rad kända varumärken bakom sig men kommer senast från Celine. Där var han en stor del av Celines enorma succé. Nu har han lyft Bottega Veneta till nya nivåer och vi tycker att det är en av de bästa kollektionerna just nu.

Herrmodellerna är kaxiga men ändå lyxiga. Dammodellerna finns som både runda feminina och maffiga statementpieces. Hos oss hittar du ett stort utbud av både solglasögon och glasögon från Bottega Veneta.

Företagets historia går bakåt i tiden till 1966 och namnet kommer från ”affären i venedig”. Bottega Veneta började tillverka fina lädergods och utvecklade sin unika flätning av läder som kallas för intrecciato. Endast en person och dessutom samma person får än idag endast fläta t.ex. en väska för att flätningen ska bli likadan och lika hård så att väskan får samma unika utseende.

Glasögonfodralen har samma utseende som väskorna med det flätade och blir i sig som en liten accessoar.