Test av Zeiss Smartlife

Utvärdering av Zeiss Smartlife

september 19, 2021 | Davids inlägg
Hem » Blogg » Glasögon » Utvärdering av Zeiss Smartlife

Innan jag gick på semester så lämnade jag er med en cliffhanger gällande testet av Zeiss Smartlife.
Det var väl på sätt och vis inte särskilt schysst men å andra sidan så behövdes det tid för att utvärdera glaset. Nu har jag haft dem över hela sommaren och verkligen bott i dem och då är det hög tid för utvärderingen.

Del 1 av testet hittar du här. Det ger dig ett bättre sammanhang till nedanstående utvärderingar.

Min utvärdering av glasen:

Det märks direkt att det här verkligen är ett premiumglas. Upplösningen i glaset är riktigt bra och man känner verkligen att det ger en klar bild. Det andra som jag också uppskattar är ytbehandlingarna. Trots att jag inte har varit den snällaste mot glasögonen under semestern så ser de fortfarande ut som nya. Dessutom så har de varit lätta att rengöra.

Så för att summera utvärderingen av glasen så är det här de bästa glas som jag någonsin har haft om än med otroligt liten marginal mot Essilor Eyezen. Att ens jämföra dem mot något budgetglas känns bara fel, det är en helt annan liga och bör inte ens stå i samma mening. Nästa gång jag väljer nya glas så kommer det att stå mellan Essilor Eyezen och Zeiss Smartlife.

Davids betyg

👍👍👍👍👍 (5/5)

Henriks utvärdering av glasen:

Jag valde som ni vet att sätta färgade glas i bågen den här gången. Det var något som var nytt för mig så det blir svårt att jämföra mot mina tidigare glasögon rakt av. Att ha lite färgade glas med betoning på lite, är något som jag upplevt som positivt. Jag tycker att det är skönt för ögonen samtidigt som det har gett en liten gnutta attityd utseendemässigt.

Precis som David så har även jag premiumglas i mina tidigare glasögon och känner att det fungerar väldigt bra för mig. Glasögonen har varit väldigt sköna att ha när jag arbetar framför datorn. De har varit lätta att rengöra och jag har upplevt att jag ser väldigt bra med dem. Jag kan inte hitta något att anmärka på och har inte haft några bättre glasögon så mitt betyg kan inte bli annat än full pott.

Henriks betyg

👍👍👍👍👍 (5/5)

Varför finns inte Zeiss Smartlife i er webshop?

Eftersom glasen individanpassas så är det en produkt som vi enbart kan sälja i vår fysiska butik. Vi vill alltid leverera kvalité till dig som kund och precis som med progressiva glasögonglas så känner vi inte att vi kan göra det med de här glasen i en webshop.

Hur köper jag Zeiss Smartlife?

Du är varmt välkommen till vår butik på Södermalm i Stockholm för anpassning av glasögonglasen.

Passar Zeiss Smartlife för mig?

Om du har frågor gällande Zeiss Smartlife så är du varmt välkommen att ta kontakt med någon av våra optiker. Vi kommer att guida dig i djungeln av glasögonglas så att du får ett optimalt seende.
Klicka här för kontaktuppgifter.

Visa alla inlägg