Solglasögontrender 2023 på TV4 Nyhetsmorgon

Solglasögontrender 2023

mars 17, 2023 | Bågar
Hem / solglasögon / Solglasögontrender 2023

Solglasögontrender 2023

Visst känner man hur kroppen bara längtar efter de sköra strålarna från vårsolen som snart börjar dyka upp allt mer. Jag är så redo att byta de tjocka jackorna mot lite tunnare och få klä mig i vårens snyggaste accessoar. Jag pratar såklart om solglasögonen!

Här kommer lite spaning på de nya trenderna inom glasögon och solglasögonmode.

Sport meets fashion!

Inte trodde vi att det skulle kännas helt ok att gå ut med sina träningsbyxor eller tights?
Eller att ha sneakers till fest? Nu känns det helt naturligt och post-pandemin är vi nog många som har hittat en och annan ny hobby som padel, golf etc.

Ett som är säkert är i alla fall att sportens influenser i modet är här för att stanna och även i vår bransch. Vi ser allt mer av både rena sportglasögon men även en mix av det glamourösa och det sportiga.

Glasögon på fest!

Det är dags att låta dina glasögon få ta plats! Våga välj ett par riktigt coola glasögon som du känner dig riktigt snygg i och känner att du kan bära upp både när du träffar kollegor och kompisar. Strunta i om de passar till mysbyxorna där hemma, där är man ju ändå inte sitt snyggaste jag.

Våga sätt lite ton i glasen, välj en härligt fet båge eller varför inte den nya trenden med mycket färg!

Tonade glasögon från Hultins Optik - Solglasögontrender 2023
Andreas & Daniel på fest i glasögon från Hultins Optik.

FÄRG, FÄRG FÄRG!

Efter en lång period av 50 shades of greige både i inredning, mode och solglasögontrender så börjar de lite knalliga färgerna få fäste. De stora modefärgerna just nu är blått, lila, rosa och gult. Det märks även på solglasögonmodet. Här dominerar den djupt blåa färgen och den lite mer nedtonade 70-talsgula nyansen, både i glas och i båge. Men även lila och rosa känns som fina komplement i en annars kanske helt svart solglasögon-garderob.

Solglasögontrender 2023

Solglasögontrender 2023 – Kantiga former!

De runda formerna har varit dominerande under en längre tid men nu börjar det skifta till mer kantiga former. Antingen en cool maffig båge med mycket material (som här nedan) eller lite mindre tunnare metallbåge. Tänk Brandon från kultserien Beverly Hills (för er som är i den åldern & ni andra kan googla).

Solglasögontrender 2023

Nirvan Javan

Ett varumärke som är väldigt duktiga på lite mer markerade bågar är exklusiva Nirvan Javan som vi passar på att smyglansera i det här blogginlägget. Hultins Optik är första återförsäljaren i Sverige så nu har du chansen att skaffa dig ett par exklusiva solglasögon som du kommer att vara ganska ensam om. I varje fall ett tag framöver för med tanke på kvalité, passform och hur rätt de ligger trendmässigt så är vi övertygade att fler kommer att upptäcka varumärket inom kort…

Solglasögontrender 2023 på Nyhetsmorgon

Åsa Aldén pratar om solglasögontrender 2023 i Nyhetsmorgon

Efter att jag var med i Nyhetsmorgon på TV4 så har jag fått en del frågor kring vilka solglasögon som Maria fick prova men även vad jag hade på mig för glasögon. Tyvärr så blev det inget klipp den här gången men som tur är så spelade vi in avsnittet och har länkat varje bild till respektive modell. Mina egna glasögon kommer från Res Rei och heter Star. En riktigt härlig båge som jag själv älskar. I min båge har jag även satt ett lätt tonat gradalglas.

Visa alla inlägg