glasögonHultins Optik

Synundersökning i Stockholm

Dagens synundersökning är så mycket mer än att bara kontrollera själva synfelet. Visst är det konstigt att många inte går till optikern regelbundet. Vi går ofta till tandläkaren i ett förebyggande syfte, varför tänker vi inte så när det gäller vår syn? En tand går att ersätta men vi har bara två ögon.

Gällande Covid -19

Att skjuta upp en kontroll av dina ögon kan få konsekvenser längre fram då vi ofta screenar för tidiga tecken på ögonsjukdomar. Hos oss kan du känna dig trygg! (läs mer om vi jobbar under Covid-19 här)

Vi bokar våra synundersökningar med tid emellan för att kunna desinficera alla ytor och apparater. Vi arbetar med skyddsutrustning när vi inte kan hålla rekommenderat avstånd och desinficerar alla bågar i butiken vid provning. Vi erbjuder hemleverans av linser och glasögon och separata tider för de som är i riskgrupp.

Synundersökning

Med hjälp av ny teknik har våra optiker betydligt större möjligheter att exempelvis upptäcka ögonsjukdomar i ett tidigt stadium och vid behov remittera till ögonläkaren. För oss är det viktigt att ta hand om dina ögon på bästa sätt. Därför tycker vi att det är självklart att en synundersökning ska få ta tid. Att du som kund verkligen ska känna att när du lämnar våra optiker så har du fått en ordentlig genomgång av din syn och dess hälsa. Ja, din ögonhälsa.

Det gynnar dina ögon på lång sikt. Men även på kort sikt gynnar det dig att regelbundet gå på synundersökning. För det händer mycket när det gäller utvecklingen av glasögonglas och linser.

Prislista synundersökningar

Glasögonundersökning inkl tryckmätning & ögonbottenfoto – 495:-
Synundersökning ungdom 8-20 år – 395:-
Årskontroll linser – 595:-
Nytillpassning av linser – 695:-
Körkortskontroll – 150:-