glasögonHultins Optik

Synundersökning

Med högutbildad personal, teknik i framkant och en enorm servicekänsla genomför vi din synundersökning på Södermalm i Stockholm. AI-teknik används för att scanna efter tidiga tecken på ögonsjukdomar, tryckmätning genomförs och din ögonbotten fotograferas. Vi har även OCT-scanner vilket få andra kan stoltsera med. Allt för att du som kund ska få bästa tänkbara synundersökning. Hos oss får du alltid träffa en legitimerad optiker och Hultins Optik är självklart certifierade enligt Optikbranschens/Optikerförbundets kvalitetsnorm i synvården.

H√§r f√•r unders√∂kningen ta den tid som kr√§vs och du som kund √§r l√•ngt ifr√•n en ‚ÄĚl√∂pande bandet-unders√∂kning‚ÄĚ. Det √§r inte f√∂r inte som Hultins Optik har m√•nga lojala och trogna kunder.

Prislista synundersökningar

Synundersökning (Glasögon) inkl. tryckmätning & ögonbottenfoto Р595:-
Synundersökning ungdom 8-19 år Р395:-
√Örskontroll linser – 795:-
Nytillpassning av linser – 995:-
Återbesök linser (inom 6mån) РGratis
Syntest Körkort Р195:-

Teknik i framkant

Synundersökning södermalm

Med hjälp av ny teknik har våra optiker betydligt större möjligheter att exempelvis upptäcka ögonsjukdomar i ett tidigt stadium och vid behov remittera till ögonläkaren. Vi har nära samarbeten med riktigt duktiga ögonläkare, allt för att ge dina ögon bästa möjliga förutsättningar.

För oss är det viktigt att ta hand om dina ögon på bästa sätt. Därför tycker vi att det är självklart att en synundersökning ska få ta tid. Att du som kund verkligen ska känna att när du lämnar våra optiker så har du fått en ordentlig genomgång av din syn och dess hälsa. Ja, din ögonhälsa.

Det gynnar dina ögon på lång sikt. Men även på kort sikt gynnar det dig att regelbundet gå på synundersökning. För det händer mycket när det gäller utvecklingen av glasögonglas och linser.

Vi hoppas att vi får se dig på en synundersökning hos oss på Södermalm i Stockholm.

Här är några tips inför din synundersökning:

  1. Ta med dina befintliga linser och glas√∂gon: Om du redan anv√§nder linser eller glas√∂gon, ta med dem till din unders√∂kning. Det hj√§lper optikern att f√∂rst√• dina tidigare styrkor och preferenser.
  2. K√§nn till ditt sk√§rmavst√•nd: Om du misst√§nker att du beh√∂ver glas√∂gon f√∂r datorarbete, f√∂rs√∂k att ha en uppfattning om avst√•ndet till din sk√§rm.
  3. Lista dina mediciner: Om du tar n√•gra mediciner som kan p√•verka dina √∂gon, se till att du har namnen p√• dessa mediciner tillg√§ngliga.
  4. √Ąrftlig √∂gonsjukdom: Om du har en √§rftlig √∂gonsjukdom, notera vem i din familj som ocks√• har den och vilken sjukdom det r√∂r sig om, exempelvis gr√∂n starr eller h√∂gt tryck i √∂gat.

Hur går en synundersökning till?

För att du ska känna dig trygg med hur en synundersökning går till hos oss så har vi skapat en sida där du kan läsa mer. Du kommer till den här: Inför din synundersökning.

Varmt välkommen!