glasögonHultins Optik

Synundersökning

Med högutbildad personal, teknik i framkant och en enorm servicekänsla genomför vi din synundersökning på Södermalm. AI-teknik används för att scanna efter tidiga tecken på ögonsjukdomar, tryckmätning genomförs och din ögonbotten fotograferas. Vi har även OCT-scanner vilket få andra kan stoltsera med. Allt för att du som kund ska få bästa tänkbara synundersökning.

Här får undersökningen ta den tid som krävs och du som kund är långt ifrån en ”löpande bandet-undersökning”. Det är inte för inte som Hultins Optik har många lojala och trogna kunder.

Prislista synundersökningar

Synundersökning (Glasögon) inkl. tryckmätning & ögonbottenfoto – 595:-
Synundersökning ungdom 8-19 år – 395:-
Årskontroll linser – 695:-
Nytillpassning av linser – 995:-
Återbesök linser (inom 6mån) – Gratis
Syntest Körkort – 195:-

Teknik i framkant

Synundersökning södermalm

Med hjälp av ny teknik har våra optiker betydligt större möjligheter att exempelvis upptäcka ögonsjukdomar i ett tidigt stadium och vid behov remittera till ögonläkaren. Vi har nära samarbeten med riktigt duktiga ögonläkare, allt för att ge dina ögon bästa möjliga förutsättningar.

För oss är det viktigt att ta hand om dina ögon på bästa sätt. Därför tycker vi att det är självklart att en synundersökning ska få ta tid. Att du som kund verkligen ska känna att när du lämnar våra optiker så har du fått en ordentlig genomgång av din syn och dess hälsa. Ja, din ögonhälsa.

Det gynnar dina ögon på lång sikt. Men även på kort sikt gynnar det dig att regelbundet gå på synundersökning. För det händer mycket när det gäller utvecklingen av glasögonglas och linser.

Här är några tips inför din synundersökning:

  1. Ta med dina befintliga linser och glasögon: Om du redan använder linser eller glasögon, ta med dem till din undersökning. Det hjälper optikern att förstå dina tidigare styrkor och preferenser.
  2. Känn till ditt skärmavstånd: Om du misstänker att du behöver glasögon för datorarbete, försök att ha en uppfattning om avståndet till din skärm.
  3. Lista dina mediciner: Om du tar några mediciner som kan påverka dina ögon, se till att du har namnen på dessa mediciner tillgängliga.
  4. Ärftlig ögonsjukdom: Om du har en ärftlig ögonsjukdom, notera vem i din familj som också har den och vilken sjukdom det rör sig om, exempelvis grön starr eller högt tryck i ögat.

Hur går en synundersökning till?

För att du ska känna dig trygg med hur en synundersökning går till hos oss så har vi skapat en sida där du kan läsa mer. Du kommer till den här: Inför din synundersökning.

Varmt välkommen!