Res Rei

Hos Res Rei så hittar du glasögon med stort fokus på mönster och färgdetaljer. Handmade in Italy with love. Något som skall tas ordagrant.

Visar 1–12 av 28 resultat

Antal produkter:

RES REI

RES REI är ett italienskt optikerhus med kärlek för det unika, estetiska och med ett stort fokus på främst mönster- och färgdetaljer. Sedan 2011 har designern och ägaren Oliviero Zanon skapat en nyskapande, vågad kollektion inom en klassiskt präglad bransch.

Här finns alternativen för honom eller henne som vill skilja sig från mängden.”Handmade in Italy with Love” ska tas ordagrant. Redan från början har Oliviero personligen deltagit i hela produktionsprocessen. RES REI är delägare i fabriken som ligger i grannstaden strax utanför Venedig. Det nära avståndet till produktionsmiljön ger Oliviero de bästa möjligheterna till att aktivt delta i arbetet när nya designer, färger och material tar form – allt från prototyper till färdiga modeller. Att vara personligt engagerad från idé till färdig produkt är en praxis som kännetecknar genuint passionerade designers. Designers som ser varje enskild modell som en ny ”baby”.

RES REI är latin och betyder ”the thing” - ett existerande föremål med substans och form. Men det betyder även en idé med ett beständigt koncept. Vi hyllar den italienska känslan för design och säger ”Grazie mille”.

Hultins Optik har utvalda glasögon och solglasögon från Res Rei men kan självklart även beställa hem om det är någon särskild modell eller färg som du önskar.