David i nya glasögon_Moscot Lemtosh

Nya glasögon igen…

januari 14, 2022 | Davids inlägg
Hem » Blogg » Mode » Nya glasögon igen…

Då var det dags för ett par nya glasögon igen.
Bilden som jag tog förra året på Henrik huttrandes i en rock med ett par mattsvarta Moscot Lemtosh följdes upp av en bild i lite varmare väder med samma båge. Bilderna har fått snurra många gånger på förstasidan, vilket innebär att jag byggt upp ett sug efter bågen. Jag tycker den ser riktigt bra ut helt enkelt. Moscot Lemtosh är en sådan klassiker som alla män bör ha i någon form, men jag hade ingen…

Tonade glas?

När Åsa var med i nyhetsmorgon på TV4 så pratade hon en del om tonade glas och att det var trendigt. I takt med en ökande 40-årskris så kände jag mig helt plötsligt lite trendig. Klart att jag ska ha tonade glas tänkte jag. Mina glas är Essilor Eyezen med gradal 1 i svart. Jag tycker att kombinationen ger en lite tuffare båge med en gnutta attityd och är väldigt nöjd. Sedan tidigare så hade jag en Ahlembåge med tonade glas så helt nytt var det inte för mig och jag visste lite vad jag gav mig in på när det gäller just tonade glas.

Fördelar med tonade glas?

Jag tycker att det är lite skönare med tonade glas. Det ger ett mer avslappnat och behagligt ljus. Om det finns fler fördelar har jag ingen aning förutom att det är snyggt.

Nackdelar med tonade glas?

Jag har inte hittat så många nackdelar med tonade glas. Men av uppenbara skäl är det inte det bästa glaset när man vill att något ska vara så ljust som möjligt. Värt att känna till är väl dock att ögonen inte syns lika bra om man sitter i ett Teams eller Zoom-möte. Sedan så får man göra en egen bedömning kring hur viktigt det är.

Eque_M-solglasögon

Nya solglasögon också?

Jajjemen, visst blev det ett par nya solglasögon också. De här har jag väntat på ett tag, de tog slut alldeles för fort när de kom in. När jag såg dem första gången så blev jag smått kär i glasen som jag tycker är helt magiska. Om du precis som jag gillar färgen på glasen så kan jag tipsa dig om att snacka med tjejerna på Hultins, de kan ge dig samma färg i väldigt många olika bågar.

Just min modell från Eque.M heter Shooter och bilden ovan är från vår senaste plåtning.

Visa alla inlägg