Movemberkampanj glasögon

Movemberkampanj

november 1, 2023 | Bågar
Hem » Blogg » Bågar » Movemberkampanj

Movemberkampanj glasögon

Med ”Movemberkampanj glasögon” vill vi gärna vara med och stötta arbetet för mäns hälsa och vi tänkte att vi kunde göra det tillsammans.
Under hela november så gäller alltså följande:

Gäller för varje sålt par glasögon eller solglasögon under november

Rabattkod

För dig som inte har möjlighet att komma förbi butiken så går det även bra att beställa online.
Du kan då använda en rabattkod som kommer att ge dig 20% rabatt på allt som du handlar och vi kommer samtidigt att skänka 200kr för varje par glasögon eller solglasögon som säljs under november.
Använd rabattkoden: Movember

Vad gäller för Movemberkampanj glasögon?

Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt och rabattkoden gäller för alla produkter i vår webshop. I butiken så har du självklart också rabatt på alla glasögon och solglasögon men om du handlar online så tänk på att använda rabattkoden.

Vi kommer sedan att donera 200kr för varje sålt par glasögon eller solglasögon och vi hoppas att vi kommer att få göra en betydande donation.

Varför Movember?

För vår del så vill vi bidra till att uppmärksamma Movember. Egna erfarenheter i familjen av både prostatacancer och testikelcancer och dess efterdyningar gör att vi vill bidra. Vi tycker också att Movember driver ett viktigt arbete med att både lyssna och prata om mäns mentala hälsa. Vill du också engagera dig? Klicka in på Movember.com

Visa alla inlägg