Moscot Lemtosh glasögon

Julklappstips

december 16, 2020 | Bågar
Hem » Blogg » Mode » Julklappstips

Har du inte hunnit köpa alla julklappar ännu?
Vet du inte vad du ska köpa?
Här kommer några fina julklappstips från oss.

Bottega Veneta solglasögon

Bottega Veneta 1013SK

En av de absolut lyxigaste pilotmodellerna just nu. Anrika Bottega Venetas nya designer har lyckats skapa en trendig men samtidigt lyxig kollektion som passar både killar och tjejer. Denna bågen är den mesta eftertraktade av de stylister som vi jobbar med och är en klassiker som man aldrig tröttnar på.

Oliver Peoples Gregory Peck Sun

Stilen är perfekt för mannen med den coola klassiska stilen som håller över tid. Ljus matt sköldpaddsbåge med blågrå glas blir en kombination som är oslagbar. Designade i LA så lyckas Oliver Peoples alltid med sitt fina hantverk och materialval spegla stadens stjärnglans i sina bågar.

Tips! Passa på att prova bågarna i vårt virtuella provrum.

Eque_M-solglasögon-California-Signal-1200x-Q60

Eque M California Silver

Japansk design och kvalitet när den är som bäst. Otroligt stilrena bågar men med ett starkt uttryck ger en stil som inte påminner om något annat. En stor favorit hos hela personalen på Hultins och alla som haft en båge från Eque M har svårt att välja något annat efter det.

Celine-Solglasögon-CL40134I-1200x-Q60

Celine CL40134I

I den här modellen från Celine behöver man bara lite läppglans och sen ser man ut som en miljon dollar oavsett vad man har på sig. Den svarta coola looken med en kvinnlig form på bågen gör succé som en riktig favoritjulklapp!

Moscot Lemtosh

Denna stilikon är det få modeller som kan mäta sig med. En stående klassiker som finns i många färger och som är förstahandsvalet för många män när de ska välja bågar. Familjemärket Moscot finns på några få utvalda ställen och vi har ett av Sveriges absolut största sortiment i lager.

Synundersökning

Tycker du att någon kisar, klagar på att de ser dåligt, har huvudvärk eller helt enkelt aldrig fått tummen ur för att kolla sin syn?

Då kan den perfekta julklappen vara en ordentlig synundersökning. I våra synundersökningar ingår alltid en ordentlig genomgång av ögonen och inte bara själva synfelet, vi mäter tryck, tar ögonbottenbilder och screenar för tidiga tecken på ögonsjukdomar via ny AI-baserad teknik.

Vi ser till att du får ett fint presentkort att ge bort som sedan kan nyttjas under det kommande året.

Synundersökning i Stockholm

Presentkort

Vissa är helt enkelt svåra att hitta något till och ibland är det bättre att de får välja något själva istället så att det blir rätt och på deras sätt. Vi finns där för att bistå med vår erfarenhet och kompetens och vi lovar att de kommer komma hem med något som de är supernöjda med!

Hultins Optik presentkort
Visa alla inlägg