Magnus Krepper bakom kulisserna

Häng med bakom kulisserna

juni 14, 2021 | Bågar
Hem » Blogg » Mode » Häng med bakom kulisserna

Vår målsättning med hemsidan har hela tiden varit att flytta ut den fysiska butiken i den digitala världen. Med över 80-år som fysisk butik och mycket som ”sitter i väggarna” är det inte en helt enkelt utmaning.

Vi vill att du som kund ska kunna se vårt utbud online, beställa de produkter som du är intresserad av och även få hjälp med frågor kring dina ögon. På motsvarande sätt som du får när du besöker oss i den fysiska butiken på Södermalm.

Vi vill också att du ska få motsvarande känsla och därför har vi valt att ta de flesta bilder till hemsidan och sociala medier själva. Den här gången hade vi förutom att själva stå modeller även bjudit in ett par underbara kunder som ställde upp. Skådespelaren Magnus Krepper och Stylisten Cattis Aronsson, båda kunder sedan lång tid tillbaka och dessutom helt fantastiska personer.

Vart började vi?

Magnus var först ut och det tog inte många försök innan vi redan där hade ett gäng med fina bilder. Han var helt enkelt en naturbegåvning framför kameran. ”Kameran och Magnus hade ett eget språk som bara dem förstod”.

Vi började på innergården och därefter så begav vi oss ut på Söders gator. Vi ville att bilderna skulle återspegla butiken och miljön runt om, därför kändes valet enkelt. Vissa platser var bättre än andra men engagemanget från Magnus kunde man inte missa. En del bilder togs nästan med livet som insats…

Efter Magnus…

Nu var det dags för Stylisten Cattis Aronsson, en av Sveriges till vardags bästa stylister att ställa sig på andra sidan kameran. En uppgift som hon utförde med bravur. Cattis ser vi nedan med bågar från Chloé och Dior.

Bakom eller framför kameran?

Henrik Folkesson (även han kund) skapade magi bakom kameran. Han fick även ta plats framför kameran vilket resulterade i en underbar bild med ett par Moscot Lemtosh.

Moscot glasögon och solglasögon

Familjen har växt

”Familjen” har blivit större och våra nya optiker Christoffer, Elin och Amanda fångades även dem på bild. Vid tillfälle så kommer självklart sidan ”våra optiker” att uppdateras.

Vår digitala strateg David hoppade in med sina Eque.M Shooter som han valt att sätta färgskiftande glas i. Elsi valde ett par stiliga solglasögon från Chloé.

Sari som är vår nya klippa i butiken passade på att njuta av en kopp kaffe i vårsolen. Framför vår Diorskyltning så gjordes det självklart bäst i ett par solglasögon från Dior (Dior säljs enbart i butiken).

Stilleben

Många bilder blev det och det var nog en del som var möra när det var dags att börja komponera lite fina stillebenbilder. Det är ofta den typer av bilder som du exempelvis ser på vår startsida. Vi använder oss av två olika versioner av bildspel beroende på om du besöker vår hemsida med mobil eller dator. Det är alltid en evig balansgång mellan att ha fina bilder samtidigt som man vill att sidan ska ladda snabbt. Det blir hel del jobb med att beskära bilder men vi tycker att det är värt det.

La famiglia

Som familjeföretag så kände vi att vi var tvugna att ta ett nytt familjeporträtt. Vi valde dock att göra det i en egen stil och anda. Resultatet ser ni nedan. Vi är inte riktigt så kaxiga som vi försöker se ut, det här var nog den bild som krävde flest försök men genererade å andra sidan många skratt under tiden.

Stort tack!

Stort tack till Magnus Krepper och Cattis Aronsson för ett kanonjobb framför kameran, och till Henrik Folkesson för jobbet bakom. Även ett stort tack till den stora och helt underbara Hultins Optik-familjen.

Visa alla inlägg