Chloé SS2021

Chloé SS2021

februari 5, 2021 | Glasögon
Hem » Blogg » Glasögon » Chloé SS2021

Sedan Gaby Aghion grundade Chloé på 50-talet så har varumärket attraherat konstnärer, artister och människor med innovativa idéer. Hon ville att modehuset skulle vara en samlingspunkt för unga kvinnliga kreatörer som gick sin egen väg och än idag finns den känslan kvar i varumärkets själ.

När nu en helt ny kollektion Chloé SS2021 släpps så är det med historien om denna fantastiska kvinna som skapade allt detta som vi ser framför oss. Bågarna är stora, glamorösa och med mjuka pastellfärger av olika slag. Sofistikerade men med en känsla av lekfullhet som är unik för just Chloé. 

Många av modellerna för tankarna till de mest glamorösa årtionden, nämligen 70, och 80-talet. Formerna känns såklart moderna men med en touch av det där härligt dekadenta och frigjorda som jag tror många kan känna igen.

Chloé SS2021 glasögon

Lek med tonade glas och skapa din egna Chloé-look som passar dig.
Vi har mängder av toner och kan skräddarsy glasögonen precis efter ditt önskemål.

Chloé SS2021 solglasögon

Möt våren i några av de fantastiska solglasögon som kollektionen innehåller. Livet är för kort för att ha tråkiga bågar. Välj något du blir glad av eller känner dig cool i, välj en Chloé!

Virtuellt provrum

Redan nu så finns det en del bågar från Chloés senaste kollektion att prova i vårt virtuella provrum. Vi kommer självklart att uppdatera vartefter de blir tillgängliga.

Under avdelningen onödigt vetande, Chloé har valt att ändra artikelnummer på sina bågar och numera heter bågarna CH####, mot tidigare CE####. Nu vet du alltså om du tittar på en ny båge eller en från en äldre kollektion.

Visa alla inlägg