Vintermässan

Vintermässan

mars 2, 2020 | Davids inlägg
Hem » Blogg » Davids inlägg » Vintermässan

Jag är medveten om att det var på tok för länge sedan jag skrev några rader på den här sidan. Till mitt försvar så kan jag meddela att jag har varit fullt upptagen med ett glastest. Testet kommer att presenteras senare på bloggen.

Det var ett otroligt tufft jobb som krävde blod, svett och tårar. Ja kanske inte riktigt allt men en stor mängd svett gick åt och jag tvingades fylla på vätskeförrådet flera gånger innan vi var klara. Nog om det, det här inlägget ska handla om Vintermässan.

Ännu en gång fick jag förtroendet att följa med på en mässa. Den här gången var det Klarsynt tillsammans med Synologen som hade anordnat mässan. Ett härligt gäng leverantörer var på plats för att visa upp diverse nyheter. Jag glömde stegräknaren så några exakta siffror har jag inte men ett stort antal steg avverkades inne på mässan i syfte att fånga upp alla nyheter.

För mig blir det egentligen bara roligare och roligare, dels för att jag nu kan heja på människor som jag faktiskt har träffat förut (vilket gör att de inte ser lika förvånade ut längre) och dels för att jag även börjar få lite kläm på den här branschen.

Nyheter och trender

När det gäller nyheter och trender så inser jag att jag kanske inte är helt redo att skriva den här bloggen. Jag har ganska nyligen börjat gilla markerade feta acetatbågar och stora metallbågar. Då får man helt plötsligt en deja vu till 90-talets smala bågar och även smala cat-eyebågar. Jag är helt enkelt inte redo för det. Ännu tydligare blev det när jag kollade kamerarullen efter mässan. Inte en endaste smal båge hade fastnat på bild av mina totalt 8 bilder. Ja, ni hör det var ett stor urval av bilder som jag lyckades få med mig tillbaka. MEN och nu säger jag men, lyckligtvis så är den största trenden att de nuvarande trenderna fortsätter och det gör mig lycklig. Jag som precis kommit in i matchen och börjat gilla dem.

Förutom att 90-talet knackade på dörren så är även en annan trend glasögonkedjor. Lite mer exklusiva senilsnören som man antingen hänger på i efterhand eller som redan sitter på bågen. Hos ex. Chanel kan de kopplas loss och förvandlas till ett halsband.

Chanel kedjor
Åsa provar de senaste trenderna

Vi hann med att gå igenom ett antal kollektioner. Hos Tom Ford fick jag både Jocke och Oscar att ställa upp som modeller när vi gick igenom kollektionen. Tack för det killar!

”Will write for food”

Min skylt ”Will write for food” kom till användning och på kvällen bjöds det även på galamiddag i vitt tema. Peter, Elsi och min fru Åsa gjorde mig sällskap till bords. Dessutom så fick jag Klarsynt relativt nya VD Maria som bordsdam. Där har Klarsynt gjort en riktigt bra rekrytering. Skarp och väldigt trevlig. Det tycker jag bådar gott för framtiden. Kvällen blev inte direkt sämre av att Micke Tornving stod på scen och gjorde ett kanonjobb.

Framtid?

Ja, vad händer nu framöver?
Mycket spännande bågar är på väg in i lager och förutom det så kommer det att ske en hel del på hemsidan.

Dessutom så kommer det ett test av transitionsglas på bloggen som jag även ska försöka få till i videoformat. Slutar säkert med en pod, då jag har ett klassiskt radioutseende.

Håll ut, mycket är på gång!

Visa alla inlägg