Vårens hetaste solglasögon

Vårens hetaste solglasögon

april 16, 2020 | Mode
Hem » Blogg » Mode » Vårens hetaste solglasögon

I år behöver vi mer än någonsin lite lyx på hemmaplan och vad är mer lyxigt än ett par riktigt fina solglasögon nu när solens strålar börjar värma. I början på året trendspanade vi på Selfridges i London och såg varumärken som Versace och liknande 90-talsikoner göra revansch. Vi ser att detta tar sig form i lite tydligare guldfärger med mer attityd i glasögonmodet även om vi svenskar gärna gör det i lite lagom format.

De mer klassiska modellerna står sig över tid och det finns något fint med att man kan tänka att en båge kan gå i arv då den står emot tidens tand och trender. Vi listar våra favoriter nedan utvalda med erfarenhet om vad just våra kunder uppskattar.

Om du är intresserad av att titta närmare på någon båge så är namnet på bågen länkat, i det fall du inte har vägarna förbi vår butik på Södermalm i Stockholm. Vi skickar fraktfritt vid order över 1000kr och betalningen sker smidigt med Klarna.

Dam

Bottega Veneta BV1005S (Klicka för att gå till webshoppen)

Här kommer 90-talets vibbar tillbaka med guld på sidorna och en maffig kantig svart båge med attityd!

Celine CL4002U (Klicka för att gå till webshoppen)

Man vill ju att solglasögon skall vara det där lilla extra, pricken över i:et och ändå vara så pass klassiska att de håller över tid. Det har denna modell verkligen fångat.

Dior Stellaire 1 (Klicka för att gå till webshoppen)

Diors Stellaire är en av de skönaste, lättaste och ikoniska modeller Dior släppt. Vi älskar färgerna men formen! Vilken form, så enkel och grafisk snygg.

Saint Laurent SLM29 (Klicka för att gå till webshoppen)

Vem älskar inte YSL? Den diskreta loggan på sidan som är YSls signum och på en trendig rund lite kattig modell blir bågen den moderna kvinnans yttersta accessoar.

Moscot Miltzen Sun Flesh (Klicka för att gå till webshoppen)

Cool och lite annorlunda. Klassiker men med en look som inte påminner om något annat. Moscots klassiker från 30-talet görs i många färger, detta är vår favorit!

Herr

Cutler and Gross CG0734 (Klicka för att gå till webshoppen)

Anrikt varumärke från London som klätt många stjärnor inom underhållning och fashion. Inget för de blyga och håller en extremt hög klass.

AHLEM AH CHAMP DE MARS (Klicka för att gå till webshoppen)

Handgjorda franska bågar designade i LA. Kan det bli bättre? Materialet, passformen men framförallt känslan när man sätter på sig en Ahlembåge!

Eque.M The Apex (Klicka för att gå till webshoppen)

Detta är Rolls Roycen av solglasögon. Handgjorda japanska titanbågar designade av stjärndesignern Eque M. Har gjort solglasögon till världsstjärnor och kvalité och utseende är extraordinärt.

Moscot Lemtosh Sun (Klicka för att gå till webshoppen)

Många av våra kunder köper först ett par Moscot Lemtosh och sen två och tre… Vad är gåtan bakom riktigt bra design? Hållbart över tid, känslan av kvalitet och ser ut som inget annat. Denna pärla borde finnas i var mans (och kvinnas) garderob. Bågen finns i flera olika färger och även storlekar.

Bottega Veneta BV1013SK (Klicka för att gå till webshoppen)

Piloten återuppstår lite lyxigare, lite coolare med något ljusare glas som för tankarna både 70-tal och 90-tal. Lite mer extravagant och för de männen som vågar lite extra.

Klicka här för att se alla våra varumärken

Visa alla inlägg