Pauline-i-Celine-CL40193

Solglasögontrender 2022

mars 29, 2022 | Mode
Hem » Blogg » solglasögon » Solglasögontrender 2022

Färg, färg, färg!

Absolut nyaste trenden är både starka färger i såväl båge som glas. Allt från starkt rött till mer nyanserade toner i lila och rosa. Gula, gröna och rosa glas ser vi blir allt mer populärt. Och såklart Bottega Venetas gröna färg som startade hela trenden med färg. Deras gröna ton kan man se i allt från klädmodet till väskor och skor.

Cat-Eye

Trenden har funnits tidigare men i år exploderar det med ett absolut mer kvinnligt och rivigt mode! Cat-eye är tillbaka för att stanna. Antingen med svarta kaxiga bågar eller metallbågar med färgade glas. Celine CL40193 är en av våra favoriter och det är samma båge som vår optiker Pauline har på bilden ovan.

Tonade glas

Nytt för i år är trenden med de ljusare glasen. Liknande trend på 90-talet då man gärna hade bågen lite längre ned på näsan och inte så mörka glas kommer tillbaka starkt i år.

Moscot och Oliver Peoples har gjort trenden i varsin tappning, vilken tycker ni är snyggast?

Moscot-Dahven-Olivebrown-1280x

Alternativ till vanliga solglasögon

Sport är fortfarande en stor influens i modet och här ser vi Diors keps som blir både solskydd för ansikte och ögon. Deras sportiga och lyxiga keps är lätt att bära på tennisen eller cykeln, alltid med stil förstås.

Diors kollektion hittar du enbart i vår butik på Renstiernas gata 13.

Chunky!

More is more!

Riktigt maffiga bågar med mycket material i alla former känns helt rätt i år. Ahlem är duktiga och använder fantastiska material i sina bågar. Varför inte kombinera ”Chunky” med färgtrenden som Cutler & Gross har gjort. Även Moscot fortsätter att leverera och det är inte alls otroligt att du hittar dina nya favoriter i Moscots senaste kollektion.

Ahlem Ah Champ de Mars

Cutler and Gross CG1393 och CG1388

Moscot Klutz Sun

Fler solglasögonnyheter?

Just nu är det högtryck och det är mycket nytt som kommer in varje vecka. Vi gör allt vi kan för att hinna med att lägga upp dem i vår webshop men som vanligt är det många som hinner gå iväg innan vi ens hunnit packa upp dem. Om du gillar solglasögontrender så rekommenderar vi ett besök i vår butik på Södermalm.

Du kan även kika in på länken ”senast inkommet” för att hålla dig uppdaterad. Vi erbjuder fri frakt/hemleverans med BudBee eller DHL.

Varmt välkommen!

Visa alla inlägg