SolglasögonMykita solglasögon

Solglasögon

Varför älskar vi solglasögon?

Solglasögon är ett riktigt ”fashion statement” och kan sätta pricken över i:et för vilken outfit som helst. Vi tycker att det är härligt både med nya trender och stående klassiker.

Hur tänker vi när vi köper in solglasögon?

Varje år åker vi på någon av de stora glasögonmässorna i Paris, Milano eller New York. Vi går i timmar och plockar ut de allra bästa godbitarna ur varje kollektion. Vi försöker gå vår egen väg och erbjuda märken och kollektioner och som vi själva gillar. Vi vill kunna erbjuda dig som kund bågar från de stora modehusen men även från de mindre oberoende producenterna. Bågar som du kanske inte hittar på så många andra ställen.

Vilka varumärken har vi?

I dagsläget så hittar du utbud från följande leverantörer i vår webbutik: Ahlem, Bottega Veneta, Celine, Chloé, Cutler and Gross, Dior, Eque.M, Moscot, Mykita, Nirvan Javan, Oliver Peoples, Res Rei, Saint Laurent, Tom Ford, Vasuma. Du är självklart även välkommen in i vår butik på Södermalm i Stockholm.

Elsi vill att kunderna ska ha snygga solglasögon

Slipade solglasögon

Vi gör mängder av slipade solglasögon varje år där du själv kan välja båge och din egen färg på glasen. Upplev skillnaden med solglasögon i din styrka! Kom in till oss så hittar vi det snyggaste sättet du kan skydda dina ögon på eller ta en titt i vår webbutik.

Dior solglasögon