Solglasögon

Vi älskar solglasögon. Allt från de stora svarta diva solglasögonen till de mer excentriska runda bågarna med mer livlig färgskala. Varje år handplockar vi våra favoriter från de stora modehusen till de mindre oberoende producenterna.

Vi gör mängder av slipade solglasögon varje år där du själv kan välja båge och din egen färg på glasen. Upplev skillnaden med solglasögon i din styrka! Kom in till oss så hittar vi det snyggaste sättet du kan skydda dina ögon på.

Nedan kan du läsa om våra nyaste märken.

Frency&Mercury

Japanska Frency&Mercury är för de som vågar synas. Maffiga acetat/titan bågar med fantastisk passform har gjort dessa till en ny favorit hos våra kunder.

Zick-Zack Kiss Frency&Mercury

Celine

Franska modehuset Celine har senaste åren varit modevärldens stigande stjärna. Deras väskor och solglasögon finns på många kvinnors önskelista.

Celine Audrey. Bild från Scent of obsession

Tod’s

Handgjorda italienska skor och väskor är väl främst det man associerar med detta varumärke. De har tagit in det italienska hantverket och även många läderdetaljer i bågarna och solglasögonen, och skapat en kollektion som är utöver det vanliga. De trendiga färgerna mörkblått och vinrött återfinns i den nyaste kollektionen.