Moscot-Nyheter-2024-Hultins-Optik-samt-Harvey-och-Zach

Moscot Nyheter 2024

mars 7, 2024 | Bågar
Hem / Mode / Moscot Nyheter 2024

När det gäller Moscot Nyheter 2024 så har det hänt en hel del. Många nya snygga modeller och även ett gäng nya färger till redan bra modeller som exempelvis Lemtosh och Miltzen. I det här blogginlägget så ska vi försöka fånga upp både lite nya modeller och en del nya färger.

När vi var i Paris senast så träffade vi både Harvey (4:e generationen) och Zach (5:e generationen). Vi var bjudna till ett supercoolt hotell med massor av gamla vinylskivor och vintageinredning som verkligen passade Moscot då deras egna butiker bygger på lite samma känsla. Väl där så ville vi fräscha till oss lite på toaletten, efter att ha gått på mässan hela dagen. Då börjar Elsi prata med en supertrevlig man därinne, vilket visar sig vara Harvey Moscot. Så när vi väl blir presenterade för familjen Moscot så kände de redan till varandra. Det blev ett gott skratt och kvällen bjöd på många fler.

Vi pratade även en del om ett samarbete som vi gjorde för några år sedan. Hultins Optik fyllde 80-år och vi tog fram ett par limited editions för att fira, ”One family business to another”. Zach kom ihåg samarbetet väldigt väl och för att vara ärlig så tror jag att de härmade oss lite för efter några månader så släppte de en väldigt lik färg…

Visst var de snygga?

Harvey som själv är optiker och som nu endast tar emot superkändisar som vägrar gå till någon annan beskriver hur han saknar att sitta i undersökningsrummet. Han brukade kalla sig själv för en eyeball-fixer-uper. Vi köpte såklart in en hel del nyheter och vi älskar de nya färgerna och formerna som kommer nu.

Moscot Nyheter 2024 – glasögon

När det gäller glasögon så har vi tagit in några nyheter:

Moscot Maydela

Moscot Maydela är lite av en blandning av Moscots storsäljare Lemtosh & Miltzen. En lite rundare och mjukare Lemtosh skulle man kunna säga. Maydela är en båge som säkerligen kommer att bli uppskattad av många. Vi har den i färgerna Burgundy, Black och Mist.

Moscot Gavolt

Gavolt är en lite mer markerad båge och även den här är handgjord i italiensk acetat. Bågen ligger helt rätt trendmässigt som blir supersnygg med tonade glas. Vi har den i 3 snygga färger (Tortoise, Black och Dark Green) samt i 2 olika storlekar.

Moscot Moyel

En liten rund båge som påminner en del om Moscots storsäljare Zolman, men nu i metall. Detaljer på skalmarna och bågen för tankarna till det hantverk som krävs för att tillverka en båge. Stilmässigt så är det här en väldigt klassisk båge och konkurrerar lite med ex. Savile Row.

Moscot Shiddock

Shiddock är en båge som sticker ut lite sådär lagom. Det gör att vi tror det är en båge som vi många kommer att välja. Den är lite sådär svenskt lagom. Modellen finns i färgerna Dark Green, Cinnamon och Grey. Blir superfin med lite lätt tonade glas.

Moscot Nyheter 2024 – solglasögon

Bågarna från Moscot finns oftast både som solglasögon och glasögon. Det gör dem på många sätt perfekta att sätta slipade solglas i, snygga tonade glas eller varför inte fotokromatiska färgskiftande glas.

Bland solglasögonen så kan du passa på att spana in ovan nämnda Moscot Moyel Sun. Med tonade och färgade solglas så blir det en helt annan båge. Från något väldigt klassiskt till något betydligt coolare och trendigare.

Nya färger

Bland nyheterna så finns även en hel del nya färger att spana in. Den näst intill kultförklarade Lemtosh har kommit i en riktigt snygg grå, även Lemtosh Sun finns numera i samma coola färg. Moscot Miltzen har fått tillökning med färgerna Bamboo och Vintage Rose. Vintage Rose är en färg som återfinns hos flera modeller ex. den slimmade Moscot Frankie och den lite mer markerade Grober. Den senare finns även i en snygg kombination med med blåtonade solglas, Moscot Grober Sun. Grober finns numera även i den fina gröna färgen Pine vilket också den lite mer slimmade Vantz gör. En lite mer chunky båge som fått tillökning i färgpaletten är Moscot Rizik, nu med den blå-svarta färgen Ink.

Inte allt för länge sedan…

Under hösten 2023 så släppte Moscot ett antal nyheter både när det gäller modeller och färger. Vi vill passa på att slå ett slag för några modeller om det är så att du mot förmodan har missat dem ex. retropilotmodellerna Moscot Gazeektal och Moscot Sheister. Båda modellerna finns dessutom som snygga solglasögonvarianter.

Modeller att spana in:

Rabattkod på Moscot

Har du kommit ända hit, så tycker vi att du är värd en deal. Följ oss på Insta och ta kontakt med oss så ser vi till att du får 10% rabatt på alla våra bågar från Moscot. Hultins Optik på Instagram

Moscot Rabattkod_Följ Hultins Optik på Instagram

Övrigt sortiment – Moscot

Som en av nordens största auktoriserade återförsäljare så har vi alltid ett stort lager av Moscot glasögon och Moscot solglasögon i lager. Om du vill beställa en båge så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på antingen info@hultinsoptik.se eller 08-642 23 22.

Vi hoppas att vi får hjälpa dig med ditt nästa par glasögon eller solglasögon från Moscot.

Du är varmt välkommen!

Visa alla inlägg