Julklappstips 2021

Julklappstips 2021

december 7, 2021 | Bågar
Hem » Blogg » Mode » Julklappstips 2021

Nu har vi sammanställt Hultinsgängets julklappstips 2021. Det blev en hel del diskussioner kring vilka bågar som ska få vara med på julklappslistan men till slut så enades vi. Med ett stort lager och många starka viljor är det inte helt enkelt men nu är den på plats. Vi hoppas att du också hittar några favoriter.

Herr

För herr så har vi valt ut 3st solglasögon och 3st glasögonbågar. Vi älskar ju trender såväl som stående klassiker. Nedan så har vi samlat det som vi ser kommer som de starkaste trenderna och ”måste” bågarna inför nästa år.

Bottega Veneta BV 1012

Bottega Veneta BV1012 är en riktigt snygg pilotbåge, här sitter den på vår underbara kund Magnus Krepper. Den här lite mer maffiga guldbågen är inget för den blyge. Tydlig guldfärg med ikoniska buteljgröna glas gör den till en av våra mest eftertraktade bågar just nu

Christoffer-Optiker-på-Södermalm-1024x1024

Moscot Shindig

Moscot Shindig är vår optiker Christoffers personliga favorit. Han har valt att sätta lätt tonade rosa glas med styrka i sina men vi kan anpassa färg efter just din smak. 90-talets starka trend med fyrkantiga glasögon är verkligen på uppgång och vi märker att våra unga trendiga kunder väljer detta som sina favoriter.

Oliver Peoples Mandeville

Mandeville är en ny modell från Oliver Peoples. Denna lyxiga båge med det perfekt tonade glaset är handgjord i titan och blir otroligt hållbar och lätt.

Eque.M Masquerade

Japanskt hantverk på högsta nivå, vi skulle säga att om du väljer denna båge så är du en riktig glasögonconnoisseur. Detaljerna är magnifika och materialet som inget annat. En riktig fullträff enligt oss!

Oliver Peoples Gregory Peck

Klassiker från Oliver Peoples som finns i 2 olika storlekar och flera olika färger. Bågen är tillverkad för hand i Italien. Finns även som solglasögon. En riktig klassiker som är svårslagen över tid.

Eque.M Dirt Parade

En rockig och cool lite större fyrkantig båge för de som vill få lite attityd i sina glasögon men med ett stilrent uttryck.

Dam

Även för dam så har vi valt ut 3st solglasögon och 3st glasögonbågar.

Cattis Aronsson i Chloé - våra kunder

Chloé CH0037S

Vår underbara kund Cattis som till vardags jobbar som stylist agerade modell, här i den fina bågen CH0037S från Chloé. Största trenden på damsidan är stora svulstiga 70-talstrenden med mjukt tonade glas. Vem känner sig inte fantastisk bakom ett par Chloé solglasögon?

Celine CL40193I

Celine trummar på med nya heta modeller. Här kommer en annan het trend nämligen Cat-eye. Kvinnligt och otroligt lätt att placera på kvinnor i alla former.

Bottega Veneta BV1005S

Ett par stora härliga acetatbågar från Bottega Veneta. Finns i 3 fina färger. Riktigt stor favorit bland våra modemedvetna kunder och den raka coola formen blir något extra när den kommer på.

Ahlem du Louvre

Ahlem är så mycket lyx du bara orkar. Med dessa guldpläterade franska godbitar så sticker du ut på ett sofistikerat och kvinnligt sätt. Magisk finish i både vitt och rött guld.

Bottega Veneta BV1049O

Attityd är bara förnamnet till denna stora fyrkantiga tjejmodell från Bottega Veneta. Matcha gärna med ett lätt tonat glas för den perfekta stilen.

Mykita Lite Anana

Mykita görs för hand i hjärtat av Berlin och det märks att de är gjorda med tysk precision och mycket kärlek. Dessa lätta och flexibla bågar är beroendeframkallande och många av våra kunder som en gång valt en Mykitabåge vill aldrig ha något annat igen…

Presentkort

Vi känner alla någon som har svårt att bestämma sig, då kan vi rekommendera våra presentkort. Går utmärkt att använda både online och i butik.

Visa alla inlägg