Designerbågar förtjänar bra glas

Designerbågar förtjänar premiumglas!

januari 10, 2020 | Bågar
Hem » Blogg » Glasögon » Designerbågar förtjänar premiumglas!

Vi gömmer oss inte bakom märket på bågen när vi säljer glasögon till dig. Med det menar vi att vi att du ska veta lika väl vad du har valt för glas som vad du har valt för glasögonbåge.

Bra, bättre, bäst. Det är de valmöjligheterna du vanligtvis har när du köper glasögon online. Men bäst av vadå?
Har du aldrig funderat på vad det är för glas som ”ingår” när du köper glasögon?

Då är det hög tid, för precis som med allt annat så går utvecklingen framåt med stormsteg och det är stor skillnad på glas och glas. Upplösning, ytbehandling och glasdesign har större betydelse än man kan tro, och den som en gång har provat premiumglas går sällan tillbaka. Lite på samma sätt som att vi tyckte mobilkamerorna var fantastiska när de kom men knappast skulle plocka fram en gammal mobil nu när årets familjefoto ska tas.

Fantastisk båge

I vår webbshop hittar du många fantastiskt fina bågar i hög kvalité och nu har vi även möjligheten att erbjuda kompletta premiumglasögon i dina styrkor. Vi samarbetar med ledande glasleverantörer såsom ZEISS och Essilor som levererar glas av den kvalité som vi vill bli förknippade med. På så sätt vet vi att du får bästa möjliga synupplevelse. Med över 80 år som butik är långsiktighet och nöjda kunder det viktigaste för oss.

Det kanske kan kännas lite svårt att välja glas, men vi hjälper dig under hela resan. Du är alltid välkommen att ta kontakt med våra legitimerade optiker för att diskutera vilka glas som passar dig bäst.

Hör gärna av dig till oss eller kika runt lite i vår webbutik!

/Tjejerna på Hultins Optik

Visa alla inlägg