driftstörningarpåsolen

Dags att dra igång…

augusti 14, 2019 | Davids inlägg
Hem » Blogg » Davids inlägg » Dags att dra igång…

Hej!
Jag heter David Aldén och kommer att gästblogga lite här framöver. Efter att ha hört blondinbellas sommarprat i P1 så var jag ganska lättövertalad. Den där bloggbranschen kändes onekligen lukrativ. Men i vanlig ordning så när något låter för bra så är det oftast det. 

Eftersom jag självklart litar på min fru så läste jag inte ens igenom kontraktet, vilket jag i efterhand kanske borde ha gjort för nu sitter jag fast här och ni med mig.

Ni får självklart komma med förslag på saker som ni vill att vi ska blogga om men om jag nu förstått det här kontraktet rätt så ska jag blogga om nya saker som kommer ut på marknaden (läs försökskanin) och även kring hur man inte ska göra, vilket jag har mångårig erfarenhet av.

Allt som allt så tror jag att vi kommer att kunna få ihop det rätt okej framöver.

Visa alla inlägg