Cutler and Gross ny kollektion

Cutler and Gross

mars 22, 2020 | Bågar
Hem » Blogg » Mode » Cutler and Gross

”People will stare, make it worth their while”

Mitt i all turbulens så känner jag att livet måste få ha sina solglimtar också. I vår bransch så känner vi varandra väl och vi privata familjeägda butiker jobbar ofta med små agenter som säljer handgjorda kollektioner i små upplagor där alla material är noggrant utvalda, ofta i miljövänliga material (utan att vi gör en lång och komplicerad reklamfilm om det) utan för att vi alltid har valt att jobba så.

Vi som jobbar ihop blir vänner över tid och det är extra roligt när man hittar en sån kollektion som Cutler&Gross där bågarna säljs av en av de härligaste dansk/isländskor Gudlin. Hon finns med som modell här med sin härliga personlighet och underbara skratt.

Kollektionen är något utöver det vanliga och är inget för de som vill att bågarna inte ska synas. Skulle säga att detta varumärke är för de som vill ha något extraordinärt utan att det för den sakens skull blir för mycket.

Cutler&Gross har återfunnits genom årtiondena på några av vår tids största ikoner i mode och filmbranschen. De är rockiga men ändå dressade, precis som man kan förvänta sig av ett av Londons bästa glasögonmärken. Kanske är Södermalm likt London för att många av våra kunder redan hittat sina favoriter bland dessa bågar och nu har vi även fyllt på med en massa nyheter som ser ut att bli den bästa kollektionen hittills. Kom in i butiken eller kika runt i vår webbutik så ska vi se till att du kommer ut med en ny stil som gör att folk vänder sig om.

Älskar citatet ”People will stare, make it worth their while!”

Missade du länken ovan, här får du en ny chans att komma till våra bågar från Cutler & Gross.

Visa alla inlägg