Hultins-Optik-5-trendiga-dambågar

Hultinstjejernas 5 favoriter

oktober 23, 2019 | Bågar
Hem / Mode / Hultinstjejernas 5 favoriter
Behöver din outfit också en höstuppdatering?
Vi har tips på 5 trendiga bågar som definitivt lyfter vilken garderob som helst.
Ah_Place_De_La_Madeleine_ChampagneTurtle_Front
Ahlem Place de la Madeleine
Ahlem Place de la Madeleine

En klassisk form som fått en lite större storlek och flörtar lite med 90-talets coola grungestil. Utsökta i 18K guld med en lyster som bara äkta vara ger.
Lyxig, modern och med en klassisk twist som är oemotståndlig.

Dior Stellaire 06 gold
Dior Stellaire 06
Dior Stellaire 06

Återigen trenden med tunna metallbågar. Dessa påminner mer om 70-talets dekadenta former men med en mer modern känsla. Med lite toning i glasen blir uttrycket lite rockigare och bågen blir mer framträdande. Med ett klarglas så försvinner den in i ansiktet men bevarar sitt uttryck med de stora glasen.

CG_1304-02_front
Cutler & Gross 1304 i Dark Turtle

Cutler &Gross 1304

Denna 8mm tjocka acetatbågen är inget för de blyga. En feminin form med mycket attityd som framhäver ansiktets form. Trenden på Parismässan var denna båge personifierad. Rund med lite katteye och återigen det maffiga materialet. Denna båge och lite rött läppstift!

Chloe CE2134
Chloé 2134

Chloé 2134

Bågen som alla Hultinstjejerna har. En klar favorit som känns bohemchic 70-tal och så rätt just nu. Åttkantig form som finns i tre olika färger. Lite lätt brun gradaltoning i glasen fulländar denna båge.

mykita-lite-rx-osha-c20-rose-water-champagne-gold sida
Mykita Lite Osha

Mykita Lite Osha

Otroligt stilren båge med magisk färgkombination. Guld-skalmar tillsammans med champagne/transparent plast blir så fin på många kvinnor. Ritade av tre arkitekter från Berlin så man ser de genomarbetade linjerna vilka utmynnar i perfektion. Otroligt lätt material och helt klart en av de skönaste bågar att bära.

Visa alla inlägg