5 favoriter för män

5 favoriter för män

oktober 24, 2019 | Bågar
Hem » Blogg » Mode » 5 favoriter för män
Ett par nya glasögon är ett bra sätt att uppdatera höstgarderoben och det gäller även för männen. Vi har valt ut 5 av våra favoriter som vi tycker lite extra om. De kommer garanterat att fullända outfiten.
Moscot Miltzen TT Matte black/Gold
Moscot Miltzen TT
Moscot Miltzen TT

Uppdaterad version av den klassiska Miltzen från mitten av 30-talet. Tydlig klassisk design med en känsla av NY där kollektionen kommer ifrån. Nu med titanskalmar för en lättare känsla och nya färger så som matt svart gör modellen modern och tidlös men med ett fortsatt starkt formspråk.

CG_1320-01_front
Cutler & Gross 1320
Cutler & Gross 1320

Maffig rak acetatbåge med mycket attityd. Rockig, framträdande men ändå dressad. För män som vågar sticka ut. Londonbaserade Cutler&Gross gör sin bästa kollektion hittills och prickar verkligen trenden med stora markerade bågar. I början av 2020 släpper de även en limited edition till filmen the Kingsmen.

SR-QUADRA-RHODIUM-BLACK_LEATHER-720x480-Hultins Optik
Savile Row Quadra
Savile Row Quadra

Anrika engelska Savile Row har funnits sedan 1898. Alla deras bågar görs fortfarande för hand i London. Deras bågar har prytt storheter genom åren och både uttryck och material är i en klass för sig. Quadra säljer vi allt som oftast i vitt guld med eller utan svart läder runt om. En fantastiskt vacker båge som med årens patina blir bättre och bättre.

SL-286_SL-IM_004_Hultins-Optik-1000x
Saint Laurent SL286 Slim
Saint Laurent SL286 Slim

Modellen påminner om den som Yves Saint Laurent bar själv på 60-talet. Denna version i en lättare och mer slimmad utgåva som inte bara gör den uttrycksfull utan även mycket bekväm att bära. Stilren och klassisk men med den lyxigt kaxiga stilen som Saint Laurent står för.

AHLEM AH PLACE D´ANVERS
Ahlem Place De Anverse
Ahlem Place De Anverse

Detta fantastiska hantverk ger bågar i äkta guld med fina detaljer som betraktaren inte ser vid första anblick utan måste komma lite närmare för att se… Klassiska modeller med en twist designade av en fransyska som bor i LA. Alltid först med trender och just nu är denna kollektion en av de bästa. Denna modell är en moderniserad pilot som med färgsskiftande glas gör sig perfekt även som solglasögon.

Visa alla inlägg