Trender glasögon

Låt dig inspireras av de kommande trenderna för att hitta något som passar dig. Det finns få accessoarer som kan förändra ett utseende som att byta bågar. Att tänka på sin ansiktsform när man tittar på bågar kan ju ge en liten riktning på vilka bågar man passar i, men som Oliver Goldsmith sa 1969:

”I don´t believe in those theories about a certain style suiting a certian shape of face. Life is too short to worry about such things! If you find a shape you like, wear it!”

Sexkantigt/Åttkantigt

Att ha en annan form än runt eller fyrkantigt har blivit allt mer populärt. Vi ser fler och fler bågar i lite roliga och annorlunda former. Oscar Magnuson gör detta perfekt i sin senaste kollektion.

70-tals glamour

Att blicka tillbaka i tiden känns som om vi gjort ett tag och nu är det 70-talets glamourtid vi drömmer oss tillbaka till. Studio 54 i New York med krusat hår och stora runda glasögon med tonade glas gärna i någon härlig färg som rosa eller grönt.
Frency&Mercurys lätta titanbågar har hittat helt rätt i den känslan.

Avskalat

Rena enkla linjer och mjuka nästan obefintlig färg men ändå ett starkt uttryck får man med en plastbåge i denna stil. Munic Eyewear är nominerade till Design Award Germany2017 och gör detta bäst av alla med sin nedtonade, fina färgskala.