Fri hemleverans av glasögon

Fri hemleverans av glasögon

mars 5, 2021 | BĂ„gar
Hem » Blogg » solglasögon » Fri hemleverans av glasögon

Vi pÄ Hultins Optik Àr vÀldigt glada över att nu kunna erbjuda fri hemleverans av glasögon och solglasögon vid köp över 1000kr.

Genom ett nytecknat avtal med fraktföretaget BudBee kan vi nu öka vÄr service ytterligare och leverera hem till dörren. Sedan tidigare har vi erbjudit vÄra kunder som handlar online fri frakt vid köp över 1000kr. Vi kÀnner att det hÀr blir ytterligare ett steg i rÀtt riktning och nÄgot som ligger i tiden.

Åsa - Optiker pĂ„ Södermalm

” Att valet föll pĂ„ BudBee beror till stor del pĂ„ att vi Ă€r nöjda efter att sjĂ€lva har testat deras tjĂ€nster samt att de som fraktföretag ser en stor vikt vid klimatarbete”

BudBee ger sin syn pÄ sitt klimatarbete:

”Budbee Ă€r Europas grönaste partner för last mile-leveranser. För oss Ă€r hĂ„llbarhet inget PR-trick; det Ă€r en investering för framtida generationer. Vi letar stĂ€ndigt efter nya sĂ€tt att förbĂ€ttras genom att utveckla vĂ„r tjĂ€nst med nya, innovativa och smarta lösningar för kunder, partners och planeten. Budbee har ambitiösa mĂ„l, vilket gör att vi pushar oss sjĂ€lva till att bli helt hĂ„llbara snabbare. Vi Ă€r beredda pĂ„ att ta högre kostnader för att möjliggöra hĂ„llbara lĂ„ngsiktiga förbĂ€ttringar, oavsett om det betyder att anlita elcyklar och elbilar eller genom att installera fossilfria brĂ€nslestationer och anvĂ€nda fler gröna terminaler.

Budbee har klimatkompenserat för varje leverans sedan bolaget grundades, men enligt oss Ă€r det inte tillrĂ€ckligt. Vi har en stark tro pĂ„ att teknisk innovation skapar affĂ€rsmöjligheter samtidigt som det möjliggör utvecklingen för en bĂ€ttre, mer hĂ„llbar vĂ€rld. Ända sedan den allra första Budbee-leveransen har vi tagit stora kliv mot lĂ„ngsiktig hĂ„llbarhet.”

Vem kan nyttja BudBee?

Bor du i ett omrÄde dÀr BudBee erbjuder hemleveranser sÄ har du möjlighet att vÀlja det i vÄr utcheckning. I dagslÀget sÄ gÀller det tyvÀrr inte i hela Sverige. I takt med att BudBee utökar sina hemleveranser sÄ blir fler adresser aktuella och ocksÄ tillgÀngliga i vÄr webshop. Vi har en lösning som Àr integrerad mot BudBee, sÄ eventuella utökningar sker automatiskt.

FÄr jag fri frakt Àven om jag inte har möjlighet till hemleverans?

Ja, sjÀlvklart sÄ erbjuder vi det. Om du inte har möjlighet till fri hemleverans med BudBee sÄ erbjuder vi fortfarande fri frakt via DHL. Ditt paket kommer dÄ att skickas till ett ombud dÀr du fÄr hÀmta ut paketet.

BudBee
Visa alla inlÀgg