Hultins Optik

Hultins Optik på Södermalm är en av Stockholms mest anrika optiker med över 80 år i samma lokaler. En verksamhet som hela tiden strävar efter att ligga i framkant både kliniskt samt inom mode & trender.

Utbud
Varje varumärke, kollektion och glasögonbåge är handplockad för att erbjuda ett utbud som få kan matcha. Från de stora modehusen till de lite mindre nischade märkena. Allt för att du som kund ska kunna hitta den perfekta bågen. Detta görs bl.a. genom att varje år besöka de stora glasögonmässorna i Paris, Milano och New York.

Synundersökning
Med högutbildad personal, teknik i framkant och en enorm servicekänsla genomförs synundersökningar på Södermalm. Ai-teknik används för scanna efter tidiga tecken på ögonsjukdomar, tryckmätning genomförs och ögonbotten fotograferas. Allt för att du som kund ska få bästa tänkbara synundersökning. Här får undersökningen ta den tid som krävs och du som kund är långt ifrån en ”löpande bandet-undersökning”. Det är inte för inte som Hultins Optik har många lojala och trogna kunder.

Verkstad
Som en av få optiker med full verkstad kan Hultins Optik erbjuda speciallösningar och reparationer. I verkstaden tillverkas kvalitetsglasögon med glas från ledande glasleverantörer (ex. Essilor och Zeiss). Då tillverkningen sker i den egna butiken sparas även miljön eftersom glasögonen inte transporteras iväg för inslip av glas. Är det riktigt bråttom så går det även att få glasögon samma dag.

Visar alla 2 resultat

Antal produkter: