Hem / Webbutik / Hultins Optik

Hultins Optik

Hultins Optik pÄ Södermalm Àr en av Stockholms mest anrika optiker med över 80 Är i samma lokaler. En verksamhet som hela tiden strÀvar efter att ligga i framkant bÄde kliniskt samt inom mode & trender.

Visar alla 4 resultat

Antal produkter:

Utbud
Varje varumÀrke, kollektion och glasögonbÄge Àr handplockad för att erbjuda ett utbud som fÄ kan matcha. FrÄn de stora modehusen till de lite mindre nischade mÀrkena. Allt för att du som kund ska kunna hitta den perfekta bÄgen. Detta görs bl.a. genom att varje Är besöka de stora glasögonmÀssorna i Paris, Milano och New York.

Synundersökning
Med högutbildad personal, teknik i framkant och en enorm servicekĂ€nsla genomförs synundersökningar pĂ„ Södermalm. Ai-teknik anvĂ€nds för scanna efter tidiga tecken pĂ„ ögonsjukdomar, tryckmĂ€tning genomförs och ögonbotten fotograferas. Allt för att du som kund ska fĂ„ bĂ€sta tĂ€nkbara synundersökning. HĂ€r fĂ„r undersökningen ta den tid som krĂ€vs och du som kund Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n en ”löpande bandet-undersökning”. Det Ă€r inte för inte som Hultins Optik har mĂ„nga lojala och trogna kunder.

Verkstad
Som en av fĂ„ optiker med full verkstad kan Hultins Optik erbjuda speciallösningar och reparationer. I verkstaden tillverkas kvalitetsglasögon med glas frĂ„n ledande glasleverantörer (ex. Essilor och Zeiss). DĂ„ tillverkningen sker i den egna butiken sparas Ă€ven miljön eftersom glasögonen inte transporteras ivĂ€g för inslip av glas. Är det riktigt brĂ„ttom sĂ„ gĂ„r det Ă€ven att fĂ„ glasögon samma dag.