Hultins Optik glasögonHultins Optik

Glasögon

Hos oss är du i fokus. Vi tar god tid på oss i varje undersökning och ser till att du får rätt bedömning av just dina ögon och din situation. Rätt glas är förutsättningen för att dina ögon ska må så bra som möjligt, men även din allmänna ögonhälsa är viktig för oss.

Vi vet att det är svårt att välja bågar. De ska uttrycka din personliga stil och samtidigt vara funktionella. Vi älskar mode, både tillfälliga trender och stående klassiker. De varumärken vi väljer ut är sådana vi själva uppskattar. Bågarna vi rekommenderar är noga utvalda och vi garanterar alltid dess kvalitet. När vi själva shoppar vill vi bli bra bemötta. Få tips och råd, men också rum nog att hitta vår egen stil. Därför är det så vi bemöter dig här. Kom in, se dig omkring, låt oss bjuda på en kaffe.

Våra märken

Varje år hittar vi nya kollektioner som vi inspireras av. Utbudet vi har är därför föränderligt och följer årets mode och trender. De stående klassikerna hittar man dock alltid hos oss. Vi kryddar med små oberoende designers kollektioner för att du ska kunna hitta något som är unikt och som inte finns på allas näsor.

Här listar vi våra varumärken

Ahlem
Bottega Veneta
Celine, Chloé, Cutler and Gross
Dior (bara i butik)
Eque.M (Frency&Mercury)
Moscot, Munic Eyewear, Mykita
Nirvan Javan
Oscar Magnuson
Paul&Joe kids
Res Rei
Saint Laurent, Savile Row
Tom Ford, Thorberg
Vasuma