Topplista bågar

Glasögonen skall uttrycka din personliga stil men ändå kännas moderna. Tillfälliga trender eller klassisk snitt? Vi hjälper dig gärna hitta rätt stil och känsla för just dig!
Här listar vi några av våra mest omtyckta bågar.

1. Moscot

Det familjeägda New York märket passar våra kunder som handen i handsken. Tradition och kvalitet förenat med cool klassisk New York känsla. Många av modellerna har funnits sedan 1920-talet och är still going strong. Det kan man inte säga om många glasögonmodeller. Moscots bågar ses på näsor runt om i världen från södermalmsbor till Johnny Depp. Just nu släpps nya modeller ur deras orginalarkiv som är över 100år gamla.

Moscot Lieb
Moscot Lieb

2. Dior

Det ikoniska modehuset gör varje år spännande nya bågar men behåller alltid sin identitet. Få varumärken kan både attrahera coola unga tjejer och även behålla sin klassiska kvinnlighet.

3. Tom Ford

Tom Ford har med stilsäker hand gått från att vara Guccis designer till att skapa sitt eget imperium. Hans stil kännetecknar lyx och flärd men på ett säreget konservativt sätt. Man känner direkt igen hans design på de små men tydliga detaljerna.

TF 5294 096

4. Ahlem

Handgjorda i Paris i äkta guld och med den finaste acetaten som går att hitta. Uttrycksfulla men med en diskret lyxig elegans. 

5. Oscar Magnuson

Svenskt märke med en tydlig design. Rena enkla linjer men med en känsla för det nya och trendiga. Det finns t.ex. inga svarta bågar i hela kollektionen. De var först med de nudefärgade och matta bågarna som passar oss skandinaver fint.

OM Niki 110